Trainingsgids buikspieren

De ultieme buikspierenworkout, speciaal voor mannen. Zet nu de stap van buikje naar wasbordje. De trainingsgids buikspieren laat je aan de hand van simpele, maar doeltreffende oefeningen zien hoe je de verschillende buikspieren versterkt en een sixpack laat ontstaan. Ontdek hoe je gericht je rechte, schuine en dwarse buikspieren traint, en volg de extra tips om het meeste uit je oefeningen te halen. Geschikt voor gevorderde sporters om ofeningen te perfectioneren, en voor beginners om de eerste stappen te zetten. Bij verschillende oefeningen vind je extra uitleg over de houding die je tijdens de oefening aan moet nemen.

Strakke buikspieren zorgen niet alleen voor een mooi lichaam, maar zijn ook belangrijk voor de gezondheid. De buikspieren vormen samen met de rugspieren de stabiliserende kern van het torso. Met de trainingsgids buikspieren verbeter je niet alleen je uiterlijk, maar ook je houding.

€ 11.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Sporttrader Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

Train uw buik billen benen met core training

Het boek "train uw buik billen benen - met core training" is een hulpmiddel om uw lichaam in een goede verhouding te krijgen. "Train uw buik billen benen - met core training" begint de training vanuit uw kern: de balans tussen uw buik, onderrug en bekken. Vanuit hier bouwt u balans en kracht op, en verbetert uw houding. Door uw buik, billen en benen te trainen komt u dichter in de buurt van uw droomfiguur.

€ 13.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Sporttrader Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

Lopen De complete raadgever

Lopen De complete raadgever is een allesomvattend boek voor het hardlopen. Achtergrond en geschiedenis, kleding en schoenen, wedstrijden en ritme, de effecten van voeding, en manieren om jezelf te motiveren.


Lopen de complete raadgever is geschreven door Herbert Steffny, een Duitse meervoudig marathon kampioen met Olympische ervaring. In dit boek geeft hij uitleg en advies over hardlopen, de verschillende vormen van hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Hij gebruikt zijn eigen ervaringen als hardloper en hardloop trainer om je gericht naar je hardloop doelen te krijgen. Het uitgebreide boek bevat alles wat een beginnende loper nodig heeft om aan de slag te gaan, maar is ook voor ervaren hardlopers interessant. Het bevat veel loopschema's en trainingsschema's waarvan sommigen nadrukkelijk gericht zijn op ervaren lopers.

€ 29.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Sporttrader Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

Loop jezelf slank!

De sleutel tot blijvend gewichtsverlies? Het antwoord is simpel en eenvoudig. Lopen!


Mogelijk heeft u wel eens van kennissen gehoord over de effecten van hardlopen. Miljoenen mensen doen namelijk aan deze sport. Omdat het loont, en omdat je met lopen op een natuurlijke manier kunt afvallen en aan je figuur kunt werken.


In dit boek staan uitgebreide loopstrategieën om je ideale lichaamsvorm te bereiken. En misschien nog wel belangrijker, hoe je lopen leuk maakt en jezelf blijft motiveren. Dit boek is toegankelijk voor de beginnende loper die aan de slag wil, en diep genoeg voor een gevorderde loper om een stap verder te zetten in zijn training.


Loop jezelf slank! gaat over looptechnieken, uitrusting en motivatie, maar ook over achtergrond informatie en andere succesfactoren van het hardlopen. Er staat veel informatie in over gezonde voeding en de effcten hiervan op je lichaam. De schrijver gaat dieper in op de stofwisseling, vetverbranding en persoonlijke calorie behoefte. Informatie waarmee je het verschil kunt maken voor je gezondheid, je conditie en je figuur. Tijd dus om de volgende stap te zetten.


Ulrich Pramann is een Duitse loopdeskundige en expert in het combineren van sport, gezondheid, fitness en carrière. Hij was hoofdredacteur van het succesvolle tijdschrift Fit for Fun.

€ 22.55

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Sporttrader Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

Het complete handboek sportvoeding

De praktische handleiding om met een gebalanceerd en aangepast voedingspatroon je sportprestaties en je conditie te verhogen. Het complete handboek sportvoeding is een aanrader voor iedereen die regelmatig sport of fitnesst. Het bevat uitgebreide voedingsschema's en trainingsdieten, maar ook veel informatie over fysiologische processen, en over vitaminen, mineralen, koolhydraten, proteïnen en supplementen. Wat het is, en wat het doet, en hoe je er het beste mee om gaat. Aan de hand van deze informatie krijg je gerichte tips om bijvoorbeeld e gewicht op peil te houden of je energie niveau te verhogen. Veel delen van het boek zijn vraag gericht, zoals "Wanneer moet ik iets drinken?". Hierdoor kun je informatie gemakkelijk terugvinden.

Het complete handboek sportvoeding is geschreven door Anita Bean. Deze Britse voedingsdeskundige heeft meerdere boeken en meerdere artikelen in tijdschriften geschreven. Zij staat bekend om een directe no-nonsense aanpak en haar focus op een actieve levensstijl. Verder heeft zij als voedingsdeskundige veel sporters en sportclubs geadviseerd. Soms zelfs op Olympisch niveau.

€ 25.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Sporttrader Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

Handboek voor een gezonde rug

In het Handboek voor een gezonde rug ontdek je wat echt helpt tegen rugpijn, en hoe je de vicieuze cirkel die pijn veroorzaakt kunt doorbreken. Veel klachten kun je zelf voorkomen met een combinatie van beweging en ontspanning. Dit boek gaat uit van een drie stappen plan. Bij acute pijn is de eerste stap rust, warmhouden en liggen. De tweede stap is het bestrijden van pijn oorzaken met gerichte massage en rekoefeningen, en de derde stap is het verstevigen van spieren om fitter te worden en de weerstand tegen pijn te verhogen. Verder leer je de mobiliteit en het risicoprofiel van je rug te ontdekken en te verbeteren.

Het Handboek voor een gezonde rug helpt je om je rug te begrijpen. En als je snapt waar pijn vandaan komt, wordt het gemakkelijk om iets aan die pijn te doen. Dat is na de acute behandeling meestal in de vorm van bewegen. In dit boek vind je oefeningen om verschillende rugklachten te bestrijden en je rug gezond te houden. Deze oefeningen worden met tekst en afbeeldingen goed utgelegd. De schrijver Ingo Froböse is hoogleraar preventie en rehabilitatie aan de Deutshe Sporthochschule in Keulen.

€ 27.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Sporttrader Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

Handboek CrossFit

Crossfit is een intensief trainingsprogramma waarmee je jezelf op veel vlakken verbetert. Je wordt fitter, sterker en leniger. Crossfit gebruikt hiervoor korte intensieve oefeningen met elementen van gymnastiek, atletiek en gewichtheffen. Kracht en uithoudingsvermogen spelen een belangrijke rol bij crossfit, maar flexibiliteit en coördinatie zijn komen ook bij alle oefeningen terug. Kenmerkend voor crossfit is het gebruik van natuurlijke bewegingen die je ook in het dagelijks leven veel gebruikt. Hierdoor is het risico op blessures lager dan bij veel andere intensieve vormen van sport. Dit maakt crossfit toegankelijker voor beginnende sporters.


Het handboek Crossfit beschrijft de basisprincipes van crossfit en de outfit en uitrusting die je daar bij nodig hebt. Basis oefeningen worden uitvoerig beschreven, met veel aandacht voor detail en de juiste houding. En het handboek bevat een trainingsschema van 8 weken om gericht met crossfit te beginnen.

€ 20.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Sporttrader Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

VirtuFit Spinning DVD

Kost spinning meer moeite dan je had gedacht? Kun je wat extra motivatie in je oefeningen gebruiken? Dan is de VirtuFit Spinning DVD een goede keuze.

Train mee met je persoonlijke instructeur tot je helemaal buiten adem bent. Tijdens het sporten vertelt een professionele personal coach wat hij aan het doen is, en motiveert je steeds om door te blijven gaan. Met de juiste spinning muziek op de achtergrond wissel je intensieve sprints en stevige weerstanden af met lichtere momenten waarop je weer ontspant. De combinatie van humor en enthousiasme is aanstekelijk, en je zit snel een stuk langer op je spinbike dan je had verwacht. Voor je het weet heb je een fietstocht achter de rug met "jogs", "runs", sprints, interval training, berg simulatie en mixed terrain simulatie. Dat is niet zomaar een fietstocht. Dat is keihard werken aan je conditie.

Tijdens het sporten leer je hoe een spinbike werkt, en hoe je kunt zien of het stuur en zadel voor jou op de juiste stand staan. Je krijgt tips over de verschillende zithoudingen die je op een spinbike kunt gebruiken en de verschillende manieren om je handen op het stuur te hebben. Uitleg over hoe je een hartslagmeter gebruikt, en hoe je aan je hartslag kunt zien of je op de beste intensiteit aan het bewegen bent. Je ontdekt welke spieren je op welke manier traint, en hoe je deze spieren aan het einde van de training kunt stretchen om spierpijn en blessures te voorkomen.

Op de VirtuFit Spinning DVD staan vier Nederlandstalige trainingen, gegeven door twee instructeurs. Een spinning les van een uur, en twee gevorderde spinning lessen van ongeveer 35 minuten. In de vierde training helpt een van de personal coaches je om in 30 minuten het maximale uit een hometrainer te halen. Bij de hometrainer training stap je halverwege af om losse oefeningen te doen als aanvulling op het fietsen. Iedere training heeft een opbouw die je van een goede personal coach mag verwachten. Eerst een aantal opmerkingen hoe je het fitnessapparaat op de beste manier kunt afstellen. Daarna een rustige warm-up om je spieren in beweging te fietsen. Dan een stevige training. En afsluitend een cool down waarbij je spieren langzaam weer tot rust komen, gecombineerd met rek en strek oefeningen.

€ 19.90

Solliciteer direct

Fitnessapparaat VirtuFit Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

Bekkenbodemtraining

Je bekkenbodemspieren ondersteunen je blaas en darmen, sturen je sluitspieren aan, ondersteunen de wervelkolom, en hebben een groot effect op je lichaamshouding. Deze belangrijke spieren kun je aan de buitenkant niet zien, maar de effecten van een zwakke bekkenbodem merk je wel. De meest duidelijke en veel voorkomende problemen zijn urine verlies bij inspanning en een gevoel van verstopping. Maar je kunt ook last krijgen van minder bevrediging en zelfs pijn tijdens seks, of rugklachten en spanningen in nek en schouders. Problemen met de bekkenbodemspieren kunnen op verschillende manieren en in verschillende levensfasen ontstaan. Veel voorkomende oorzaken zijn zwangerschap, bevalling en een veranderende hormoonhuishouding. Verzwakte bekkenbodemspieren worden soms als een typisch vrouwelijk probleem gezien, maar bekkenspieren trainen is voor vrouw en man beiden belangrijk.
Bekkenbodemtraining is het boek waarin je gemakkelijke oefeningen vindt om je bekkenbodemspieren te versterken. Deze bekkenbodemoefeningen worden zorgvuldig uitgelegd met foto's, en gecombineerd in twaalf inspirerende oefenprogramma's. De oefeningen zijn gemakkelijk te volgen, en kun je op je eigen tempo na doen. Naast de bekkenbodemoefeningen vind je in dit boek ook manieren om je meer bewust te worden van je bekkenbodemspieren. Handig om te gebruiken voordat je met de bekkenbodemtraining begint.Bekkenbodemtraining is geschreven door Heike Höfler. Deze Duitse sport- en gymnastiek lerares heeft verschillende boeken en artikelen geschreven over hoe je met oefeningen delen van je lichaam kunt versterken en problemen kunt oplossen.

€ 15.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Sporttrader Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

De complete Gymball workout

De complete gymball workout laat de stappen zien waarmee u fit en lenig kunt worden. Met stretch oefeningen en spiertraining wordt u uitgedaagd om krachtige kernspieren op te bouwen en uw flexibiliteit en coördinatie te verhogen. De gym bal of fitnessbal is een ideaal hulpmiddel om te trainen. Hij is betaalbaar, en oefeningen met een gymball kosten weinig ruimte. In de complete gymball workout vindt u een heleboel oefening om uw lichaam te trainen met een gymbal.


De complete gym bal workout bevat een grote hoeveelheid gerichte oefeningen, die worden uitgelegd met foto's en instructies. Hier zitten ook varianten tussen om de oefeningen gemakkelijker of moeilijker te maken. De oefeningen in dit boek zijn verdeeld in drie verschillende doelen. Kerntraining, waarbij de focus ligt op het versterken van de belangrijkste spieren in het torso. Toning, waarbij spierontwikkeling centraal staat. En stretching, wat zich richt op lenigheid en soepelheid van de spieren en gewrichten.

€ 19.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Sporttrader Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

De complete buikspieren trainingsgids

Getrainde buikspieren zorgen niet alleen voor een strak en mooi lichaam, ze bevorderen ook de gezondheid. Samen met de rugspieren vormen ze immers een stevig en ondersteunend korset rond het lichaam. In deze trainingsgids vind je een heleboel eenvoudige maar uiterst doeltreffende oefeningen om je rechte, schuine en dwarse buikspieren te versterken en dat sixpack te laten verschijnen. Verder krijg je bij de oefeningen ook specifieke tips voor beginners en gevorderden en waar nodig wordt extra uitleg gegeven voor de juiste uitvoering van de oefening.

€ 9.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Sporttrader Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

Compleet handboek Stretching en spierversterking

Hoe maak je je lichaam leniger en sterker? Dat is niet alleen een kwestie van fanatiek sporten en veel bewegen. Je zal ook gericht moeten trainen om de spieren te krijgen die je lichaam atletischer maken. Dit is waar het Compleet handboek stretching en spierversterking over gaat. De schrijvers van dit boek zijn sport- en gymnastiekleraren. Zij leggen uit hoe je spieren werken, en wat de voordelen zijn van stretchen en spierversterking. Daarnaast hebben ze een grote hoeveelheid oefeningen verzameld om je spieren sterker en soepeler te maken. Dit boek is geschreven voor sporters die effectief willen trainen en fit willen zijn, en voor trainers die hun trainingsmateriaal willen perfectioneren.


Uitleg

Met de uitleg van het Compleet handboek stretching en spierversterking leer je hoe je spieren samenhangen, welke voordelen je kunt behalen met spierversterkende oefeningen, en waar je op moet letten bij het uitvoeren van oefeningen. Deze informatie maakt het gemakkelijker om je trainingsdoelen te kiezen en een trainingsschema samen te stellen.

Oefeningen


Het Compleet handboek stretching en spierversterking heeft 250 verschillende oefeningen. Dit zijn zowel stretch oefeningen als spierversterkende oefeningen. De oefeningen staan per lichaamsdeel beschreven. Zo kies je dus zelf of je nek, schouders, armen, polsen en hande, rug, buik, borst, heupen, billen, benen of voeten wilt trainen. De oefeningen zijn ingedeeld in drie verschillende niveau's: A, B en C. Categorie A is voor iedereen geschikt, voor de andere categorieën heb je iets meer ervaring nodig. Bij elke oefening krijg je een duidelijke uitleg met foto's. Eigenlijk heb je naast dit boek niets nodig om aan de slag te gaan.

€ 28.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Sporttrader Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

Brazil Butt Lift

Braziliaanse vrouwen staan bekend om hun mooi gevormde lichamen. Hoe doen ze dat? Door veel te dansen en te bewegen. Dat is het belangrijkste geheim van de Brazil Butt Lift: een combinatie van dans, cardio training en doelgerichte oefeningen voor uw onderlichaam.

De Brazil Butt Lift is ontwikkeld door Leandro Carvalho, de "Brazilian Butt Master". Vanuit zijn ervaring als danser, fitness instructeur, en trainer van supermodellen als Alessandra Ambrosio, heeft hij een programma samengesteld om uw billen ronder en steviger te maken. De Brazil Butt Lift gaat uit van Leandro's bewezen "TriAngle" trainingsmethode waarbij de drie belangrijkste spieren in uw billen vanuit verschillende richtingen worden getraind. De oefeningen verschillen in intensiteit, maar u kunt iedere oefening zo zwaar maken als u zelf wilt. Op alle DVD's vindt u ook een fitness model dat de oefeningen op een lagere intensiteit voor doet, zodat u nog steeds mee kunt komen als de standaard oefening te zwaar voor u is. De dans routines zijn niet alleen uitdagend, maar ook gemakkelijk om te leren en leuk om te doen.

Op de drie DVD's van de Brazil Butt Lift vindt u de volgende oefeningen:
* Basics
Een introductie en eenvoudig overzicht in de trainingsbewegingen van Leandro Carvalho. Hier zitten ook tips in over hoe u uw lichaam in goede proporties houdt, en een mooi figuur vast kunt houden.
* Bum Bum
In deze training worden danselementen toegepast in de TriAngle methode. Dit is de oefening die zich richt op het strakker maken van uw billen, heupen en dijen.
* Bum Bum Rapido
Een korte, snelle en intense versie van Bum Bum voor iedereen die een extra boost in zijn training wil hebben
* High & Tight
Een training van langzame, gecontroleerde bewegingen met de bijgeleverde weerstandskabel. Eventueel zwaarder te maken met enkelgewichten (niet inbegrepen)
* Sculpt
Een oefening voor het hele lichaam om spiermassa op te bouwen zonder extra gewicht en omvang. Dit zijn oefeningen met lichte gewichten de u vaak achter elkaar uit voert. Het lichaam zelf wordt als weerstand gebruikt.
* Cardio Axe
Een dans doordrenkt met de zwoele en levendige bewegingen uit de Brailiaanse cultuur. Dit is een stevige cardio oefening waar u veel vet mee verbrandt.
* Tommy Tuck
Een training voor de buikspieren waar traditionele intense buikspieroefeningen worden afgewisseld met Pilates elementen.

Verder bestaat de Brazil Butt Lift uit:
* Booty Makeover guide
Een boek met de "Booty Blueprint" die u helpt om uw huidige vorm vast te stellen. Samen met de "Booty Makeover Calendar" waar u uw vorm in kunt vullen om het perfecte trainingsschema te krijgen voor uw lichaam.
* Fat-burning Food Guide
Een eenvoudig te volgen maaltijdplan, ontwikkeld door een voedingsdeskundige en gevuld met recepten om van te watertanden. De recepten zijn geïnspireerd door de Braziliaanse cultuur en helpen u af te vallen op een lekkere manier.
* Triangle Training Work-out cards
De instructie kaarten met stap voor stap instructies over Leandro's bewegingen. Neem ze mee om ergens anders ter plekke te oefenen.
* Meetlint en Measurement Tracker Card
Om bij te houden hoeveel centimeter vet u kwijt raakt.
* Weerstandskabel
Het hulpmiddel om sommige oefeningen zwaarder te maken en andere oefeningen gemakkelijker uit te voeren.
* 6-day Supermodel Slimdown
Het 6-daagse gewichtsverlies plan dat Leandro's supermodellen gebruiken als er een foto shoot aan komt.

€ 29.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Sporttrader Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

Bosu DVD XPlode serie

Five complete workouts - the ultimate cross-training series - done up BOSU style! We combine elements of strength, cardio, core, balance and agility into every full body workout, along with brand new exercises that use minimal equipment, minimal space, but give MAXIMUM results! Take the versatility of the BOSU Balance Trainer to a whole new level, and be prepared for a total body meltdown!

€ 98.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Bosu Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

Bosu DVD workout serie Balance Training

Bosu DVD: Integrated Balance Training

Balanstraining, Fitness, Houding / zithouding, Krachttraining, Oefenmateriaal, Revalidatie, Sportspecifiek

""

€ 17.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Bosu Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar
 

Bosu DVD workout serie ABS Training

Trainingsdvd met alle mogelijke en meest succesvolle trainingen van uw ABS met behulp van de BOSU Balance Trainer

€ 20.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Bosu Accessoires Fitness Boeken
Geen afbeelding beschikbaar