Ironmaster Cable Lat Tower V2 Uitbreiding

Breid jouw homegym uit met de Ironmaster Cable Lat Tower V2 en vergroot hiermee je oefenmogelijkheden. Je combineert de V2 met de Ironmaster Strength Super Bench of de Cable Tower Seat, zonder dat deze al te veel extra plek inneemt.

Meer oefenmogelijkheden

De Cable Tower geeft je ontzettend veel trainingsmogelijkheden en is onder andere geschikt voor de volgende oefeningen:
Lat pull downsTricep extensionsHigh pulley curls, cable pulls, rowsLow pulley rowsCable curlsUpright rowsStraight arm shoulder raisesBij gebruik van de Ironmaster Cable Lat Tower V2 is het niet nodig om extra gewichten aan te schaffen. Je kunt het apparaat gemakkelijk combineren met bestaande gewichten, zoals de Ironmaster Quick-Lock Dumbbells.


De Cable Tower
Deze Cable Tower van Ironmaster bestaat uit een hoofdframe, bovenste en onderste katrolkabels, Olympic Sleeve Adapters, een QLDB-adapter, lat pull-hold pads en een Lat Pull Bar van 122 cm. Daarnaast is het fitnessapparaat voorzien van twee transportwielen.

€ 495.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Iron Gym Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar
 

Precor Pulldown Seated Row

De Pulldown / Seated Row uit de Vitality Series is een apparaat met twee functies met trainingsposities voor laterale pulldown en mid-row. Beschikt over een eenvoudig aan te passen dijbeensteun, verlengde zitting en voetbalk om beide trainingen te vergemakkelijken. Gebruikers kunnen het extra gewicht eenvoudig gebruiken door tegen de hendel te duwen om de werklast te verhogen.
Algemene Functies
2 apparaten in één: lat pulldown en seated row. Eenvoudig af te stellen dijbeensteunen. Verlengde zitting en voetbalk. Gewichtskolom van 110 kg (220 lbs) met 7,5 lbs extra systeem.
Instructies Kaart
Eenvoudige stapsgewijze instructies voor de gebruikers van elk niveau om hen te helpen bij instelling en training, inclusief tips om het beste uit hun trainingen te halen.
Instelling
Extra lange zitting op een vaste zittinghoogte. De dijrolsteunen kunnen eenvoudig worden aangepast vanuit zittende positie zodat dit apparaat geschikt is voor kleine en grote gebruikers. Een verharde plunjer en bevestigingspen met veer en trekpen voor vlotte verstelling. De trekpen is kleurgecodeerd (geel) zodat deze gemakkelijk te herkennen is. Rubberen, antislip handgrepen met einddop uit legering. De grepen om te duwen zijn groot, met een diameter tot 39 mm (1,5 inch). De grepen om te trekken en de handgrepen hebben een diameter van 32 mm (1,25 inch).
Gewichtskolom
De gewichtplaten zijn 25 mm (1 inch) dik, machinaal gegoten gewichtplaten van 10 lbs (5 kg) en 7 kg (15 lbs), met passende nylon bussen voor vloeiende beweging op de geleidestangen. De bovenste gewichtplaat is een machinaal gegoten gewichtplaat die is ontworpen voor een startgewicht van 5 kg (10 lbs) (11 kg/25 lbs op de Leg Press). Nauwkeurige, gesmeerde bussen voor vlotte werking. De magnetische gewichtselector-pen verzekert goede vergrendeling van de platen en is beveiligd aan de gewichtskolom met een dikke tuierkabel die met plastic is omhuld. De gewichtselector-pen is kleurgecodeerd zodat deze gemakkelijk te herkennen is. De geleidestangen zijn vervaardigd uit stalen platen met een diameter van 19 mm (3/4 inch) die met een corrosiewerende laag zijn gepolijst voor vlotte werking en bescherming tegen roest. De kabels zijn bedekt met een laag van 5 mm (Leg Press: 6,3 mm). Aangepaste uiteinden zijn getest voor 250.000 cycli onder een gewicht van 200 kg (440 lbs). Bij zes apparaten moeten de poelies niet worden verwijderd om de kabel te plaatsen. Voor de andere 7 apparaten zijn alle poelies vooraf gemonteerd, waardoor het eenvoudig is om de poelies te verwijderen, te leiden en opnieuw te plaatsen. Het is niet nodig om de juiste poelie, dekplaat en montagehardware te zoeken. Het lage startgewicht en het hele aanbod van gewichten is geschikt voor veel gebruikers. De gewichtskolom is gemakkelijk te bereiken vanuit zittende positie. Een doorzichtige gewichtskap over de volledige lengte omsluit de achterkant van de gewichtskolom. De gewichtskap vooraan bedekt de volledige lengte met een brede sleuf van 75 mm (3 inch) om de gewichtselector-pen te bereiken. De voorste gewichtskap met sleuf voldoen aan de veiligheidsnormen ASTM en EN0957.
Frame en Afwerking
De stang met binnenwerkse maat 11 (2,75 mm) 50 x 100 mm (2x4-inch) bestaat uit gebogen Electroweld-staal. De afwerklaag, een warmtebehandelde poedercoating voor superieure duurzaamheid, is elektrostatisch aangebracht. Geraamte beschikbaar in Experience Titanium (metaalachtig industrieel zilver).
Bekleding
De stof is een industrieel vinyl van uitstekende kwaliteit met een beschermende coating, waardoor de bekleding van de steunen en rolsteunen lang meegaat en gemakkelijk te onderhouden is. De stof voldoet aan of overtreft de brandvoorschriften van California (Bulletin 117, hoofdstuk E). De constructie biedt een ontwerp uit 4 onderdelen met een achterkant uit gelaagd hout van 3/4 inch, een basis van 3/4 inch uit schuim met hoge dichtheid, een kern van 3/4 inch uit schuim met hoge dichtheid en een industriële stoffen bekleding. De totale dikte is 65 mm (2,5 inch).
Katrollen en Kabels
De nylon poelies die met glasvezel zijn versterkt en een diepe V-gleuf hebben, bieden een veilige plaatsing van de kabels en een vloeiende rotatie van de lagers.
Lagers en Scharnierpunten
Lagers volgens de ABEC-norm voor meer duurzaamheid en vloeiende beweging. Grootte van 11 mm (4 1/2 inch). De assen zijn massieve stalen scharnierassen van 25 mm (1 inch) met door olie doordrongen bronzen bussen voor nauwkeurige uitlijning en bewegingen zonder wrijving. De kussens blokkeren de scharnierlagers volgens de ABEC-norm met smeer op apparaten met een tandmontage (Bicep Curl, Tricep Extens

€ 5190.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Precor Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar
 

Precor Pulldown

De Pulldown uit de Vitality Series biedt handgrepen met dubbele poelies voor onafhankelijke, gebruikersgestuurde bewegingen en meer variatie in de workouts. Met de trapsgewijs verstelbare zitting is de gewenste pre-stretch eenvoudig te verwezenlijken. Vaste dijsteunen op een optimale hoogte voor alle gebruikers zorgen voor minder onderhoud. Gebruikers kunnen het extra gewicht eenvoudig gebruiken door tegen de hendel te duwen om de werklast te verhogen.
Algemene FunctiesDubbelpoeliehandgrepen met een onafhankelijke, gebruikergestuurde beweging. Optionele lat pulldown-stang leverbaar. Gewichtskolom van 100 kg (220 lbs).
Instructies Kaart
Eenvoudige stapsgewijze instructies voor de gebruikers van elk niveau om hen te helpen bij instelling en training, inclusief tips om het beste uit hun trainingen te halen.
Instellingen
De verstelling van zitting en borststeun biedt een speciaal overgoten stang met koker in een aantrekkelijke ovalen stang. Garandeert stabiele verstelling van de zitting met weinig wrijving. De trapsgewijs verstelbare zitting met hendel is kleurgecodeerd zodat deze gemakkelijk te herkennen is. Kijkopening en geëtste nummers op de stang met koker voor nauwkeurige plaatsing van de zitting en rugsteun. Een verharde plunjer en bevestigingspen met veer en trekpen voor vlotte verstelling. De trekpen is kleurgecodeerd (geel) zodat deze gemakkelijk te herkennen is. Rubberen, antislip handgrepen met einddop uit legering. De grepen om te duwen zijn groot, met een diameter tot 39 mm (1,5 inch). De grepen om te trekken en de handgrepen hebben een diameter van 32 mm (1,25 inch).GewichtskolomDe gewichtplaten zijn 25 mm (1 inch) dik, machinaal gegoten gewichtplaten van 10 lbs (5 kg) en 7 kg (15 lbs), met passende nylon bussen voor vloeiende beweging op de geleidestangen. De bovenste gewichtplaat is een machinaal gegoten gewichtplaat die is ontworpen voor een startgewicht van 5 kg (10 lbs) (11 kg/25 lbs op de Leg Press). Nauwkeurige, gesmeerde bussen voor vlotte werking. De magnetische gewichtselector-pen verzekert goede vergrendeling van de platen en is beveiligd aan de gewichtskolom met een dikke tuierkabel die met plastic is omhuld. De gewichtselector-pen is kleurgecodeerd zodat deze gemakkelijk te herkennen is. De geleidestangen zijn vervaardigd uit stalen platen met een diameter van 19 mm (3/4 inch) die met een corrosiewerende laag zijn gepolijst voor vlotte werking en bescherming tegen roest. De kabels zijn bedekt met een laag van 5 mm (Leg Press: 6,3 mm). Aangepaste uiteinden zijn getest voor 250.000 cycli onder een gewicht van 200 kg (440 lbs). Bij zes apparaten moeten de poelies niet worden verwijderd om de kabel te plaatsen. Voor de andere 7 apparaten zijn alle poelies vooraf gemonteerd, waardoor het eenvoudig is om de poelies te verwijderen, te leiden en opnieuw te plaatsen. Het is niet nodig om de juiste poelie, dekplaat en montagehardware te zoeken. Het lage startgewicht en het hele aanbod van gewichten is geschikt voor veel gebruikers. De gewichtskolom is gemakkelijk te bereiken vanuit zittende positie. Een doorzichtige gewichtskap over de volledige lengte omsluit de achterkant van de gewichtskolom. De gewichtskap vooraan bedekt de volledige lengte met een brede sleuf van 75 mm (3 inch) om de gewichtselector-pen te bereiken. De voorste gewichtskap met sleuf voldoen aan de veiligheidsnormen ASTM en EN0957.
Frame en Afwerking
De stang met binnenwerkse maat 11 (2,75 mm) 50 x 100 mm (2x4-inch) bestaat uit gebogen Electroweld-staal. De afwerklaag, een warmtebehandelde poedercoating voor superieure duurzaamheid, is elektrostatisch aangebracht. Geraamte beschikbaar in Experience Titanium (metaalachtig industrieel zilver).
Bekleding
De stof is een industrieel vinyl van uitstekende kwaliteit met een beschermende coating, waardoor de bekleding van de steunen en rolsteunen lang meegaat en gemakkelijk te onderhouden is. De stof voldoet aan of overtreft de brandvoorschriften van California (Bulletin 117, hoofdstuk E). De constructie biedt een ontwerp uit 4 onderdelen met een achterkant uit gelaagd hout van 3/4 inch, een basis van 3/4 inch uit schuim met hoge dichtheid, een kern van 3/4 inch uit schuim met hoge dichtheid en een industriële stoffen bekleding. De totale dikte is 65 mm (2,5 inch).
Katrollen en Kabels
De nylon poelies die met glasvezel zijn versterkt en een diepe V-gleuf hebben, bieden een veilige plaatsing van de kabels en een vloeiende rotatie van de lagers.
Lagers en Scharnierpunten
Lagers volgens de ABEC-norm voor meer duurzaamheid en vloeiende beweging. Grootte van 11 mm (4 1/2 inch). De assen zijn massieve stalen scharnierassen

€ 3980.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Precor Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar
 

Lat Row Component

Body - Solid Dual Pro Lat-Row Component

Het Dual Pro Lat-Row component is een essentieel stuk van materiaal voor trainingen waaronder pull downs, halter roeien, gebogen over roeien, "T" bar roeien, en gezeten kabel roeien. het Body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row Component is ontworpen met een hoge katrol zodat de rug en schouders in een optimale houding zijn. De extra lange pull-down bar laat brede, gemiddelde of smalle handgreep posities toe.

Het Body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row component beschikt ook over een ontwerp zonder kabel veranderingen zodat er een naadloze overgang is tussen lange trek en zittende roei oefeningen. De verstelbare kussentjes zorgen ervoor dat uw benen goed op hun plek blijven zitten tijdens het liften, waardoor de gebruiker meer dan zijn eigen lichaamsgewicht kan liften.

De bouwkwaliteit van Het Body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row component is uitstekend, Het Body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row component bevat een schokbestendige glasvezel versterkte nylon katrollen.Deze machine beschikt ook over precisie geslepen lagers, om langdurig kabel levensduur en subtiele bewegingen te garanderen.


Het Body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row component kan alleen als onderdeel van de Pro Dual 4-stack Gym Frame worden gebruikt, en bevat standaard gewichten van 90kilo.

€ 1495.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar
 

Tunturi PL80 Single Pulley Station

De Tunturi PL80 Single Pulley Station is uitermate geschikt voor een veelvoud aan gebruiksdoeleinden! Bijgeleverd zijn 1 aluminium verstelpin, 4 gietijzeren gewichten van 0,5 kg en 11 gewichten van 2 kg, waardoor het model een groot bereik kent in gewichtsvariaties. Tevens ontvang je accessoires als een afstandhouder, latissimusstang en straight bar.


Bij dit artikel bieden wij geen montage optie. Het krachtstation is vrijwel geheel voorgemonteerd, daar is geen monteur voor nodig. Het moet nog wel aan de muur worden bevestigd. Dit doen wij niet omdat wij geen verantwoordelijkheid willen dragen voor het risico van beschadigingen aan leidingen en bekabeling in uw muur.

€ 949.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Tunturi Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar
 

Tunturi PL60 Lat Pulley

Tunturi PL60 Lat Pulley
Frame poedercoated 5 x 7 cm / 5 x 5 cm
Boven en onder katrol
Verstelbare foamrollen
Pully Roeier, Latbar
Maximale belasting: tot 80 kg
Geschikt voor halterschijven á 30 mm (niet meegeleverd)
Zitje in hoogte verstelbaar
Afmeting: 145 x 108 x 208 cm (L x B x H)

Hij is geschikt voor een gebruikersgewicht tot 120 kg.

€ 399.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Tunturi Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar
 

Finnlo Multi Lat Tower

Deze vernieuwde Finnlo MULTI-LAT TOWER heeft nu zwarte bekleding. Deze Multi - Lat tower is ideaal om uw rug te trainen. Het is een ruimtebesparend ontwerp. Train uw rugspieren en voer tal van kabeloefeningen uit de artmen, schouders en core spieren te trainen. Door de onderste pulley te gebruiken kunt u zelf zittend roeien. Deze oefening wordt extra comfortabel gemaakt door de toevoeging van de inklapbare voetsteunen.

De Finnlo Multi Lat-Tower is geschikt voor 30 mm halterschijven en heeft een maximale belasting van maar liefst 120 kg. Zet uw eigen halterschijven op het apparaat en begin te trainen. Door de verstelbare beenkussens kunt u uw lichaam stabiliseren zodat u zich slechts op de uitvoering van de oefening kunt concentreren. De schijfophanging loopt telescopisch over de ronde geleiders. Op deze manier kunt u uiterst soepel, veilig en effectief aan krachttraining doen in uw eigen huis.
Halterschijven worden niet meegeleverd.

Oefeningen Finnlo Multi Lat - Tower:

- AB Crunches
- Triceps Pressdown
- Biceps Curl
- Seated Row
- Lat Pulldown
- En vele anderen door de hoge en lage pulley

Technische specificaties:

- Verstelbare zitting en beenondersteuning
- Maximaal lichaamsgewicht: 120 KG
- Maximaal trektgewicht: 120 KG
- Maximale belasting: 120 KG
- Afmetingen opgebouwd: 141 x 120 x 210 cm
- Kleur: Antraciet/zwart

€ 389.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Finnlo Fitness Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar
 

Dual Line Pro Dual Lat Mid Row Machine

Dual Line Pro Dual Lat & Mid Row Machine

Een lat machine is een essentieel stuk van materiaal voor trainingen waaronder pull downs, halter roeien, gebogen over roeien, "T" bar roeien, en gezeten kabel roeien.
Body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row Machine is ontworpen met een hoge katrol zodat de rug en schouders in een optimale houding zijn. De extra lange pull-down bar laat brede, gemiddelde of smalle handgreep posities toe.

De body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row Machine beschikt ook over een ontwerp zonder kabel veranderingen zodat er een naadloze overgang is tussen lange trek en zittende roei oefeningen.
De verstelbare kussentjes zorgen ervoor dat uw benen goed op hun plek blijven zitten tijdens het liften, waardoor de gebruiker meer dan zijn eigen lichaamsgewicht kan liften.

De body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row Machine kunt u kopen met vertrouwen, omdat de Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row Machine is gebouwd om een leven lang mee en wordt ondersteund door de sterkste garantie in de branche!
Je zult over de middelen beschikken om ongewenste kilo's te verliezen en te vervangen door spiermassa. De Body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row Machine kan ervoor zorgen dat u een trainingsritme krijgt dat vermoeidheid doet vergeten. Ook zal uw uithoudingsvermogen vergroot worden, en resultaten zullen behaalt worden met elke herhaling.

Body-Solid is wereldwijd erkend als een leider bij mensen thuis en commerciële krachttraining apparatuur. Meer dan 5 miljoen klanten genieten van de resultaten van krachttraining in hun dagelijks leven. En dit allemaal omdat de Body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row verpakt is met de functies die u wilt hebben tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

- De Body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row heeft de mogelijkheid om tot wel 140kilo te liften.
- De Body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row beschikt ook over Oversized 22,8cm
diameter bovenbeen stootkussens die gemakkelijk aanpasbaar om de stabiliteit te bieden tijdens zware trainingen
- Anti-slip voet band en een extra-lange zitkussen zorgen voor stabiliteit en ondersteuning voor mid roei oefeningen
- Handige haken geven de mogelijkheid om kabels en toebehoren te bergen wanneer ze niet worden gebruikt
- De Body-Solid Pro Dual Lat Pulldown met Mid Row heeft de mogelijkheid op een 95 kilo gewicht stack met een 140 kilo stapel optie
- Werkt als een modulair component op de Pro Dual 3-Stack en 4-Stack Sportscholen
- Continu gelast, in de fabriek gemonteerd gewichten montuur
- Glasvezel versterkte nylon katrollen
- 11 stevige 6cm x 11,75cm ovale buizen
- Elektrostatisch aangebrachte poedercoating
- 5.5mm diameter, 1130kg beoordeelde vliegtuig kabel
- DuraFirm bekleding meer dan 5cm hoog dichtheidsschuim
- 3 stalen verbindingsplaten
- .50 Dia verbindingsbouten
- Zeer hoge kwaliteit schuimrubberen handgrepen en hendels
- Industrieel beoordeeld, afgedichte lagers op alle draaipunten
- Verstelbare been weerhouders

€ 2995.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Pro Lat Machine

Train uw rugspieren met de 120 cm brede lat bare en schakel vervolgens moeiteloos naar zittend roeien met de 50 cm brede seated row bar. De Body-Solid GLM83 Lat Pulldown is het toestel voor een gedegen rugtraining. De gepatenteerde kogellagers, pin-verstelmogelijkheid, kussens en ophangmogelijkheid voor zowel de hoge- als lage pulley zorgen voor een eenvoudige en gemakkelijke training. Voer seated rows uit met behulp van de voetsteunen met traanplaat ondersteuning. De GLM83 Lat Pulldown is met een maximale belasting van 250 kg. een van de beste lat machines op de markt.

Inclusief lat bar (120 cm) en straight bar (50 cm). Exclusief halterschijven en olympische adaptor.

Voordelen GLM83 Lat Pulldown:
Technologie zonder veranderingen aan kabels maakt het zeer eenvoudig te schakelen tussen hoge- en lage pulley oefeningen Dik en comfortabel DuraFim zitkussen Gepatenteerde gelagerde katrollen zorgen voor een soepele overdracht van weerstand Comfortabele, verstelbare 20 cm dikke kussens ter ondersteuning van de benen Voetondersteuning voor low rows Inclusief lat stang en rechte stang Ideaal voor thuis- en semiprofessioneel gebruik Afmetingen opgebouwd: 205 cm H x 150 cm L x 80 cm B

€ 495.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Lat Mid Row

Body Solid Pro Club Line Lat Mid Row

De Pro Club Line Lat Mid Row is een veelzijdige homegym van Body Solid. Rechtboven en voor het zitvlak heeft u de mogelijkheid een lat bar of lat pulley te plaatsen en direct uw rug en schouders te trainen. De Lat Mid Row is van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. U krijgt standaard 95 KG aan trainingsgewicht meegeleverd. Mocht dit te weinig zijn kunt u het uitbreiden naar 140 KG of 185 KG.

-Finish: Dubbele poederlakafwerking die beschermt tegen krassen en afbladering.
-Kabels: Nylon-gecoat, zelfsmerend, vliegtuig-kwaliteit staalkabels.
-Katrollen: Glasvezel versterkt nylon katrollen met v-groef kanalen.
-Pads: Extra sterke, scheurvaste DuraFirm bekleding is dubbel gestikt. Beschikt over een hoge dichtheid hoogwaardige schuim.
-Gids Rods: gepolijst, verchroomd massief staal geleidestangen en selector staven voor een soepele beweging.
Instructiesticker wordt meegeleverd.
Bij particulier gebruik heeft u:
- Levenslange garantie op alle onderdelen
- 2 jaar garantie op herstelkosten

€ 2525.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Lat Machine 90kg

De Body-Solid GLM84S Lat Pulldown is een uitstekende en zeer welkome toevoeging aan het Body-Solid assortiment.
De GLM84S is identiek aan de GLM83 maar dan inclusief gewichtstapel.

Voordelen GLM84S Lat Pulldown:

Technologie zonder veranderingen aan kabels maakt het zeer eenvoudig te schakelen tussen hoge- en lage pulley oefeningen Dik en comfortabel DuraFim zitkussen Gepatenteerde gelagerde katrollen zorgen voor een soepele overdracht van weerstand Comfortabele, verstelbare 20 cm dikke kussens ter ondersteuning van de benen Voetondersteuning voor low rows Inclusief lat stang en rechte stang Ideaal voor thuis- en semiprofessioneel gebruik 95 kg. gewichtstapel met stapjes van 5 kg.

€ 960.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Fusion Personal Trainer

Body-Solid Fusion Personal trainer


De Body-Solid Fusion Personal trainer heb je eigelijk een complete sportschool in huis! Met de revolutionaire BI-Angular Press arm ben je in staat om jouw training tot het hoogste niveau te brengen op het gebied van technologie en biometrie.


De Body-Solid Fusion Personal trainer is zeer functioneel en flexibiel zodat je meer dan 60 oefeningen waaronder: chest press, incline press, decline press, lat pull-down, leg extension, bicep curl, tricep extension, mid row, shrugs, cable row, shoulder press en vele andere oefeningen kunt doen. De Personal trainer is ook zeer geschikt voor thuisgebruik het product heeft ongelooflijke veelzijdige trainingen. Je kunt eigen oefeningen maken om coördinatie, balans en stabiliteit te verbeteren.

Of je nu kiest voor de optionele multi-hip, vertical knee raise/dip, legpress of inner/outer thigh attachment (of een combinatie hiervan en accessoires), de vorm en functionaliteit zorgt voor een gebalanceerde, biomechanische efficiënte ontwikkeling van zowel jouw boven- als onderlichaam.

Je kunt trainen wanneer je wilt, het motiveert je enorm om jouw lichaam tot de gewilde vorm te bouwen. Enkele oefeningen wat je kunt uitvoeren met deze professionele fitnessapparaat zijn:

Chect Press Incline Press Decline Press Lat Pull-Down Leg Extension Bicep Curl Tricep Extension Mid Row Cable Row Shrugs Shoulder Press
De personal trainer helpt je om onnodige kilo's kwijt te raken en ze te vervangen met een spiermassa. Je uithoudingsvermogen zal steeds meer worden naar mate de trainingen. Bij het ontwerpen van de Fusion lijn hebben we de lat nog hoger gelegd door gebruik te maken van de enorm stevige ovaalvormige stalen buizen. Het eindresultaat mag er dus zijn, het is een superieure gym, voorzien van onder andere.

Standaard drukbeugels, instelbaar in vier verschillende posities, met ergonomisch ontworpen instelbare grepen Leg extension met roterende lagers zodat u een volledige beweging kunt maken om uw quadriceps volledig aan het werk te zetten Gesynchroniseerde functionele trainingsarmen, geschikt voor zowel buikspier- als zijwaartse trainingen Telescopische, met gas begeleide, verschroomde zitting voor een snelle, soepele aanpassing aan de positie van uw lichaam Twee bevestigingsplaatsen voor verschillende opties om uw multigym te configureren naar uw wensen Superieur ontwerp en constructie, voorzien van de unieke Body-Solid levenslange garantie Inclusief trainingoverzicht met 20 verschillende oefeningen Nieuw rond, modern design 50mm x 100mm 11 ga. ovalen buizen 6mm dikke steunplaatjes Low row positiies Lat pull down met brede pulley Wordt geleverd met 100 kg. gewichtstapel. Uitbreidbaar naar 125 kg. zonder kappen. Uitbreidbaar naar 150 kg. zonder kappen.

€ 2850.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid (PCL Series II) Lat Pulldown Seated Row

Body-Solid (PCL Series II) Lat Pulldown & Seated Row


De Body-Solid (PCL Series II) Lat Pulldown & Seated Row is ontworpen om een intensieve training te bieden, terwijl spanning wordt geëlimineerd. Gemakkelijk en handige lage instap maken het makkelijk om te beginnen met de training. Dikke, comfortabele DuraFirm pads verminderen vermoeidheid en ongemak waardoor je kunt blijven trainen. Stabiliteit wordt geleverd via zware stalen frames met een 4-kant gelaste constructie. De Body-Solid (PCL Series II) Lat Pulldown & Seated Row is speciaal ontworpen om biceps, onderarmen, schouders, en triceps te trainen.

Technische specificaties Body-Solid (PCL Series II) Lat Pulldown & Seated Row:

Geschikt voor commercieel gebruik Instructiesticker aanwezig Been pad verstelbaar in vijf posities Lang zitkussen, geschikt voor alle maten gebruikers Standaard gewichtsstapel: 75 kg met optionele 107kg upgrade Afmetingen: 221 cm L x 84 cm B x 221 cm H Gewicht: 189 kg

€ 2895.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Lat pulley
Geen afbeelding beschikbaar