Kettler Herk Power Tower

De Kettler Herk Power Tower
Deze Splinternieuwe power tower krachtstation van Kettler is nu bij ons verkrijgbaar. U kunt met de Kettler Herk kun meerdere spiergroepen thuis trainen. U kunt de volgende oefeningen uitvoeren:
-Bankdrukken, liggend (vlakke bank)
- Beenheffen
- Dips
- Optrekken (brede en smalle greepvariaties)
- Press ups
- Squads
De Kettler Herk Power Tower heeft opgeklapt de volgende afmetingen: 138x106x204 (LxBxH)
Wanneer de Kettler Herk Power Tower opgesteld staat heeft de power tower de volgende afmetingen: 190x106x204 (LxBxH)
De Kettler Herk is tevens opklapbaar en de haltersteun is in hoogte verstelbaar. De maximale belasting van de haltersteun is 100 kg. De onderarmsteunen zijn van hoge kwaliteit en het rugkussen is met een paar grepen gereed voor de training
Gewichten zijn niet inbegrepen maar wel als accessoire verkrijgbaar

€ 599.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Kettler Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Weider Pro Power Tower

Train je lichaam naar perfectie met de Weider Pro Power Tower. Dit stevige apparaat is gemaakt van extra dikke stalen buizen, en voorzien van duurzame comfortabele kussens. Een goede keuze voor intensief thuisgebruik, ontworpen om lang mee te gaan en fanatiek op te trainen. De Weider Power Tower is een veelzijdig apparaat om de spieren in je hele bovenlichaam flink onder handen te nemen. Je kiest zelf je eigen trainingsbalans door de verschillende onderdelen van de power tower te combineren:

Pull-Up station: multi-grip en voorzien van goede handvaten. Jezelf optrekken is een goede oefening om je armspieren te ontwikkelen, maar ook rug en schouders train je voldoende mee..
Push-Up station: extra stevige handvaten voor een goede grip. Met push ups zet je de triceps en borstspieren aan het werk.
Dip Station: ook hier extra stevige handgrepen met een goede grip. Dippen is een goede oefening om je schouders, borstspieren en triceps te verstevigen.
Vertical Knee Raise: train je buikspieren en je core met deze stevige oefening. Ondersteund door comfortabele armsteunen en stevige handgrepen.

Je traint op basis van je eigen lichaamsgewicht en hebt dus geen stapel met extra gewichten nodig. De afmeting van het toestel is 143 x 107 x 213 cm (L x B x H) en het gewicht is 39 kg. De Weider Pro Power heeft daarnaast een maximale belastbaarheid van 140 kg.

€ 189.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Weider Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

BH Fitness Multi Tower

De complete bokstraining in één. De BH Fitness Multi Tower heeft een bokszak, een speed ball en een double end speed ball om op veel verschillende manieren te trainen.

Naast alle bokszakken is de BH Fitness Multi Tower ook geschikt voor typische power tower oefeningen als chin-ups, dips en knee raises. Hij heeft rubberen handgrepen op de chin-up en de dip hendels voor extra grip tijdens je oefeningen. Dit maakt de BH Multi Tower een goede keuze voor het combineren van boksen en krachttraining. Versterk je lichaam en verbeter je boksprestaties.

De BH Fitness Multi Tower is 178 x 177 x 213 groot (L x B x H) en weegt 85 kg. Bokszakken zitten bij de multi tower inbegrepen. Het maximaal gebruikersgewicht van deze multi tower is 130 kg.

€ 449.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat BH Fitness Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Bowflex BodyTower

Bowflex BodyTower De Bowflex BodyTower is een geschikt apparaat voor kleinere ruimtes om toch uw oefeningen te doen. De grond oppervlakte is namelijk maar 127 x 127 cm en slechts 195,6 cm hoog. Dit apparaat heeft verstelbare diphendels, sling straps, een oefeningenkaart en twee handgrepen om zo efficiënt mogelijk meer dan 20 verschillende oefeningen te kunnen doen.

Een overzicht van specificaties:
Aantal mogelijke oefeningen: 20+ Afmetingen opgebouwd (L x B x H in cm): 127 x 127 x 195.6 Netto gewicht: 52.6 kg Maximaal gebruikersgewicht: 136 kg Garantie: 3 jaar bij thuisgebruik Verstel de diphendels eenvoudig in zeven verschillende hoogtes voor een variatie in dips en push-ups. Tevens kunnen deze gebruikt worden als opstapje naar pull-ups. Erg handig in combinatie met een weerstandsband voor assisted pull-ups. Stabiele stalen constructie geschikt voor professioneel gebruik. Inclusief ab slings voor knee raises

€ 349.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Bowflex Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Tunturi PT80 Power Tower

De Tunturi PT80 Power Tower is een apparaat voor mensen die het meeste uit hun training willen halen. Door deze power tower te verstellen krijg je veel meer mogelijkheden dan een gewone power tower kan bieden. Het dip station wordt een ""push station"" vlak boven de vloer. De rugleuning een buikspierplank met 3 verschillende hellingsmogelijkheden. En met de verstelbare kabels kan je suspension training oefeningen doen. Dit is een power tower voor de ultieme total body workout.
De Tunturi PT80 Power Tower heeft ergonomisch ontworpen armsteunen en rugleuning, gevuld met voorgevormd EVA schuim. De stevige schuimrubberen ""leg rolls"" zijn bekleed met vinyl.
Deze Power Tower is belastbaar tot 150 kg.

€ 629.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Tunturi Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Tunturi PT40 Power Tower

De Tunturi PT40 Power Tower is een uitstekende toevoeging aan uw thuisgym. De krachttoren is uitgerust met verschillende effectieve oefeningsmogelijkheden, waarmee u meerdere spiergroepen kunt trainen. De PT40 Power Tower heeft een bovenaan een stang voor chin ups en pull ups, in het midden armsteunen voor dips en knee raises en onderaan handvaten voor push ups.

De PT40 power tower heeft een stevig stalen frame met zwarte poeder coating. Deze constructie is belastbaar tot 120 kg. Het frame staat in een hoek om je lichaam tegen het rugkussen te drukken tijdens je oefeningen. Dit maakt je oefeningen niet alleen veiliger, maar voelt ook comfortabel. Het stevige rugkussen geeft een goede ondersteuning van je oefening en is voorzien van een verstevigde en slijtvaste stoffering.

€ 289.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Tunturi Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Tunturi PT20 Power Tower

De PT20 van Tunturi is een compacte power tower. Deze tower is uitgerust met een brede chin-up/optrek-stang, dip bars met grepen en geïntegreerde push up handgrepen. De gestikte bekleding van de kussens is extra versterkt aan de hoeken. Het frame van de Tunturi Power Tower is gemaakt van stevig staal, afgewerkt met een mat zwarte poedercoating. Deze power tower is belastbaar tot 120 kg.

€ 229.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Tunturi Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Adidas Power Tower

De Adidas Power Tower geeft je krachttraining zonder de gewichten. Alle resultaten van het trainen met halters en dumbbells kun je ook bereiken met het verplaatsen van je eigen lichaamsgewicht, als je tenminste de juiste hulpmiddelen hebt.

De Adidas Power Tower gebruik je om de spieren in je core, bovenlichaam en onderlichaam te trainen door tegen de zwaartekracht in te bewegen. Deze power tower geeft je een uitgebreide reeks klassieke, maar uitdagende oefeningen zoals pull ups, dips en vertical knee raises. De wijde en smalle chin up handgrepen, de handvaten voor tricep dips, de armsteunen voor vertical knee raises en de opdruksteunen aan de voet maken deze power tower een veelzijdig toestel om op te trainen.

Aan de onderkant zit een dwarsbalk die je als voetsteun kunt gebruiken om positie te kiezen. Het ergonomische rugkussen ondersteunt alleen je bovenrug, zodat je de heupen volledig vrij hebt om te bewegen tijdens het trainen. De armsteunen klap je op als je meer ruimte wilt voor je chin ups.

€ 299.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Adidas Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Bruce Lee Signature Power Tower

De Bruce Lee Signature Power Tower is een perfect toestel om al uw dip en chin oefeningen uit te voeren. Dit toestel geeft u een krachttraining zonder halters en extra gewichten. Met uw eigen gewicht voert u oefeningen uit van pull-ups tot buikspieroefeningen. Zo traint u onder andere armen, borst, rug en buik. De armleuningen en rugleuning vergroten niet alleen uw trainingsmogelijkheden, maar ondersteunen ook uw houding en balans. De Bruce Lee Signature Power Tower is een goede keuze voor onder andere krachttraining, core training en calorie verbranding.

€ 289.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Bruce Lee Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Weight Assisted Chin Dip Machine

De Body-Solid Pro-Select Chin-Dip Machine is het ideale apparaat om uw armen, schouden en rug te trainen. Dankzij het geavanceerde ondersteuningssysteem met 95Kg contragewicht kan iedereen, ongeacht welk trainingsniveau, chin-up, pull-ups en dips correct uitvoeren. Met deze oefeningen kunt u effectief en efficiënt spieren opbouwen in zowel de borst, armen, schouders, rug en buik!
Ook is het vele male makkelijker om het lage gedeelte van de buikspier te trainen.
De opstappen en de stevige kussens zorgen voor een toegankelijk en prettige training.

€ 1795.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Vertical Knee Raise, Dip, Pull up

De GVKR82 Vertical Knee Raise, Dip, Pull Up van Body-Solid is ontworpen om een intensieve buiktraining uit te voeren terwijl de druk op de onderrug wordt weggenomen. De vertical knee raise is de beste oefening voor een slanke en gespierde taille. De Body-Solid GVKR82 is voorzien van een eenvoudige opstap en dikke, comfortabele DuraFirm bekleding. De comfortabele rug- en armkussens reduceren uw vermoeidheid en verhogen het comfort tijdens het trainen van de buikspieren en de obliques. De diphendels zijn voorzien van grote handgrepen voor het trainen van de borst, schouders en triceps. Het uiterst massieve frame is voorzien van een brede basis waardoor dit toestel niet zal wiebelen of bewegen bij het uitvoeren van zware oefeningen.Voordelen Body-Solid GVKR82
Frame loopt 10° schuin voor een toename van de spanning op de buikspieren Optrekstang met eenvoudige opstap voor pull-ups/chin-ups Diphendels met eenvoudige opstap en grote grepen voor ultiem comfort Push-Up hendels aan de onderkant. Afstand tot de vloer: 30 cm voor een diepe, volledige stretch van de borstspieren Ultradikke DuraFirm bekleding met extra lendenondersteuning Massief 5 x 5 cm dik stalen frame aan alle kanten gelast Ideaal voor thuis- en professioneel gebruik Afmetingen opgebouwd: 205 cm H x 143 cm L x 108 cm B Afstand tussen diphendels: 51,25 cm Afstand tot de bovenkant van de diphendels: 135 cm Afstand tussen de armkussens: 40 cm Optrekstang is 105 cm breed

€ 495.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Vertical Knee Raise Chin Dip

Deze vrijstaande VKR / Chin / Dip combinatie van Powerline is precies wat u nodig hebt om extra spiermassa op uw armen en schouders op te bouwen terwijl u enorm afgetrainde buikspieren kweekt. De Powerline PVKC83X Vertical Knee Raise voorziet u in de mogelijkheid om knee raises, leg raises en oblique oefeningen uit te voeren. Gebruik de dipgrepen om massive triceps te ontwikkelen. De PVKC83X van Powerline heeft het allemaal!


Belastbaar tot 120 kg.Veilige opstap met extra grip. Dikke DuraFirm rug- en armkussens. Comfortabele oversized handgrepen. Eenvoudige opstap naar het lat/chin up gedeelte. Onderkant is voorzien van push-up mogelijkheid (30 cm hoog) met extra grip. Afmetingen opgebouwd: 208 cm H x 93 cm L x 65 cm B. Afstand tussen de dipgrepen: 53 cm. Afstand tussen de armkussens: 45 cm. Breedte van het chin-up gedeelte: 108 cm.

€ 315.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Vertical Knee Raise Dip

BODY-SOLID GVKR60 VERTICAL KNEE RAISE & DIP
De GVKR60 van Body-Solid is ontworpen voor een intensieve buiktraining zonder de nare pijntjes en discomfort in de lage rugspieren. Vertical Knee Raise machines zijn moeilijk te verslaan als het gaat om het slanker en strakker makken van de taille. De eenvoudige opstap zorgt ervoor dat u direct kunt beginnen met trainen.
De Body-Solid GVKR60 Vertical Knee Raise & Dip is voorzien van dikke, comfortabele DuraFirm bekleding voor extra comfort en ondersteuning tijdens zware buiktraining. Het dipstation is voorzien van oversized handgrepen zodat de triceps, schouders en onderkant van de borstspieren tot aan de allerlaatste herhaling tot het uiterste kunnen worden belast. Door het massief stalen basisframe met vierkants lasconstructie is dit veelzijdige toestel uiterst stabiel en geschikt voor een levenslang gebruik.
Technische specificaties:
Stap veilig op zonder weg te slippen Dikke DuraFirm rug- en armkussens Comfortabele oversized handgrepen Ideaal voor thuis en semiprofessioneel gebruik Maximale belasting: 450 kg. Afmetingen opgebouwd: 150 cm H x 92,5 cm H x 60 cm B Afstand tussen de diphendels: 51,25 cm Afstand tot de bovenkant van de diphendels: 127,5 cm Afstand tussen de armkussens: 41,25 cm Afstand tot de bovenkant van de armkussens: 133,75 cm

€ 385.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Dip Station

Train uw lichaam snel en instensief met deze Body Solid GDIP59! Ontwikkel uitstekende schouders, dikkere borstspieren en krachtige triceps met het Body-Solid GDIP59 dipstation. Dit vrijstaande toestel is speciaal gemaakt om het bovenlichaam te ontwikkel. De enorme stabiliteit heeft de GDIP59 te danken aan de brede en uistekende basis dat schommelen of wankelen elimineert. Het 5 x 7,5 cm dikke frame gemaakt van staal is zo ontworpen dat deze geschikt is voor gebruikers van iedere lengte. De rubberen anti-slip handgrepen zorgen voor een uiterst comfortabele training en zijn zeer geschikt voor verschillende soorten oefeningen. Dit apparaat is ideaal voor professioneel gebruik, maar kan ook voor thuisgebruik.


5 x 7,5 cm dik basisframe Oversized grepen diameter: 4,5 cm Grepen zijn voorzien van slipvrije rubberen afwerking Voorzien van elektro statisch aangebrachte poedercoating afwerking Afmetingen opgebouwd: 133 cm H x 95 cm L x 68 cm B Afstand tussen de grepen: 48 cm aan het frame en 53 cm aan de uiteindes Maximale belasting: 450 kg.

€ 295.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid (Best Fitness) Vertical Knee Raise Rood

Body-Solid (Best Fitness) Vertical Knee Raise

De Body-Solid (Best Fitness) Vertical Knee Raise stelt je in staat om zelf jouw buikspieren, borst, rug en armen te ontwikkelen zoals je dat graag wilt. Met de vrijstaande Vertical Knee Raise gebruik je het eigen lichaamsgewicht om op deze manier alle spiergroepen efficiënt te kunnen trainen. Of je nu concentreert op het strakker maken van de buikspieren en de obliques of dat je graag een V-shape wilt ontwikkelen door pull-ups, chin-ups en dips uit te voeren, er is niets beters dan het trainen en in vorm brengen van jouw lichaam in het comfort en de privacy van je eigen huis.

De Body-Solid (Best Fitness) Vertical Knee Raise is ontworpen om een intensieve training uit te voeren terwijl de druk op de onderrug vermindert wordt. Comfortabele kussens en een stevige en duurzame stalen constructie vormen een solide platform om centimeters rond de taille te verliezen en een slank, droog en fit uiterlijk te ontwikkelen. Vertrouw op je eigen instinct en wees serieus als het op trainen gaat met de Body-Solid (Best Fitness) Vertical Knee Raise!

De Body-Solid (Best Fitness) Vertical Knee Raise staat voor je klaar om jouw taille strakker te maken en om de spieren van jouw bovenlichaam sterker te maken. Dit vrijstaande station is een multifunctionele trainingspartner die zo ontworpen is dat je zelf een complete krachttraining kunt uitvoeren binnen de vierkante meter.

Technische specificaties Body-Solid (Best Fitness) Vertical Knee Raise:


Stevig stalen frame voor een solide prestatie, dag na dag. Dikke comfortabele rug- en armkussens zijn ontworpen om vermoeidheid en ongemak te reduceren. Dip station hendels zijn voorzien van een dikke, comfortabele grip. Lichtgewicht ontwerpen voor eenvoudige verplaatsing van het toestel.

€ 259.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Power Tower
Geen afbeelding beschikbaar