Toorx WLX 70 Smith Machine

De Toorx WLX-70 Smith Machine is een apparaat waarmee je thuis kunt sporten zoals in de sportschool. Deze stevige Smith Machine geeft je de mogelijkheid om veilig talloze oefeningen te doen. Denk hierbij aan squats, bankdrukken en military presses. Ook optrek oefeningen zijn mogelijk door de chin-up bar. Verder is de Smith Machine voorzien van houders waaraan je 25 mm en 50 mm halterschijven kunt hangen. Deze halterschijven zijn apart aan te schaffen. De WLX-70 wordt geleverd inclusief:
- chin-up bar
- 4 chromen schijfhouders
- 2 olympische sluitveren

Door de gelagerde massief stalen geleiders is de Toorx WLX-70 Smith Machine ontzettend stevig en kun je deze belasten tot maar liefst 300 kg.

€ 699.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Toorx Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid (PowerLine) POB44X Halterbank

Body-Solid (Powerline) POB144 Master Power Bench/Halterbank! The best of the rest.

Doe het allemaal op de Power Master Bank:

Vlakke bank Halterbank Schuine bank omhoog Schuine bank omlaag Military press Leg extension Allerlei dumbbell oefeningen

Gemaakt van topmateriaal.

Voorzien van comfortabele kussens en een brede stabiele basis. Deze bank heeft een breedte van 115cm, daarom moet de optionele halterbar minstens een binnenmaat van 120cm hebben. Halterschijven niet inbegrepen.

Afmetingen: 130 x 115 x 178cm. Kleur: grijs. Belastbaar, inclusief gebruiker, tot: 250 kilo
**Halterset met gewichten niet inbegrepen.**

€ 315.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

PowerLine PCCO90X Cable Crossover Machine

Er is geen betere manier om uw ultieme doel te bereiken met de totale body conditioning.
Met het betrouwbare ontwerp kunt u vrijwel elke grote spiergroep in je lichaam oefenen
Het Stevige bouw van de extra brede en hoge mainframe biedt u gemakkelijke toegang tot een eindeloze serie van hoge en lage riemschijf oefeningen.
Uw training opties worden onbeperkt wanneer u in een van de meest veelzijdige en functionele machine inversteert.
De professionele vervoer systeem maakt gebruik van een gepatenteerde nylon bus technologie en acht kogellager.
De Boven- en onderkant katrollen draaien soepel en volledig met meer dan 180° dat zorgt voor wrijvingsloos begeleiding in alle richtingen.


Gewichten zijn niet inbegrepen.
Het toestel heeft uitbreidingen.

100% Zekerheid
- 10 Jaar garantie op alle onderdelen.
- 2 Jaar garantie op herstelkosten.

€ 595.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Finnlo Maximum Inspire SCS Smith Cage

De Finnlo Maximum SCS Smith Cage geeft je een ongekende verscheidenheid aan oefeningen. Dit apparaat is een combinatie van een Smith Machine, een Powercage en een Dual Pulley. Een fantastisch uitgangspunt voor intensieve krachttraining.

De Finnlo Maximum SCS Smith Cage (de trainingsbank) is geschikt voor gebruikers tot 120 kg. Hij is maximaal belastbaar tot 250 kg, dit is inclusief gewichten. Dit sterke apparaat heeft een 153 x 190 x 206 cm frame gemaakt van zware ovale en ronde stalen buizen met een staaldikte van 3mm. Het staal heeft een elektrostatische poedercoating die beschermt tegen verwering en de levensduur van het apparaat verlengt. De draaipunten zijn voorzien van onderhoudsvrije precisie kogellagers. De pull up bar is in verschillende hoogtes te monteren voor situaties waarin het plafond niet hoog genoeg is. De minimum hoogte is 204 cm, de maximale hoogte 219 cm.

Spieren stimuleer je gemakkelijk met een kabeltraining. Hiervoor heeft de Finnlo Maximum SCS Smith Cage twee cable towers die los van elkaar te gebruiken zijn. De cable towers zijn in hoogte verstelbaar en bruikbaar als high pulley en low pulley. De belasting verwisselen is gemakkelijk. Dit doe je met één hand in een paar seconden. De cable towers hebben een gewichten stapel van 75 kg. Deze gewichten stapels zijn uit te breiden naar 90 kg. De pulleys zijn gemaakt van glasvezel en nylon.

Voer je halter oefeningen uit met de ondersteuning van het Smith systeem. Bankdrukken, squats en andere traditionele gewichtsoefeningen doe je op maximale belasting volkomen veilig in deze SCS Smith Cage. Dit apparaat maakt het onmogelijk om je balans te verliezen, geeft je aflegpunten op iedere hoogte en heeft safety bars om de halter op te vangen als je het echt niet meer houdt.. De aflegpunten en safety bars zijn ook bruikbaar voor trainingen met je eigen halterstang.

Bij de Finnlo Maximum SCS Smith Cage zit een verstelbare trainingsbank met leg curl en preacher pad. Verder krijg je 2 paar enkele handgrepen en een pull up assist strap.


De Finnlo Maximum SCS Smith Cage weegt 462 kg. Hij wordt verzonden in 14 dozen.

€ 4799.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Finnlo Fitness Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Pro Power Rack

Body-Solid Pro Power Rack

De perfecte combinatie van bewegingsvrijheid met aflegmogelijkheden en begrenzers is de reden waarom een Power Rack een absolute must-have is voor iedereen die serieus aan krachttraining doet. De Body-Solid Pro Power Rack is dusdanig ontworpen dat deze in combinatie met elke soort trainingsbank gebruikt kan worden. Train tot het maximum met het uiterst stevige 11-gauge hoogwaardige stalen frame met vierkants laswerk en oversized balken. De Body-Solid Pro Power Rack is voorzien van elektrostatisch aangebrachte poedercoating afwerking waardoor u geen last zult hebben van beschadigingen of roest. Zelfs tijdens de meest intense trainingen. Als u groter en sterker wilt worden binnen afzienbare tijd, dan is de Body-Solid Pro Power Rack exact wat u nodig hebt.

De Body-Solid Pro Power Rack wordt geleverd exclusief Lat Attachment (GLA378, optioneel), gewichtstapel (SP200, optioneel) en trainingsbank (GFID71, optioneel).

Overzicht Body-Solid Pro Power Rack:
Breed ontwerp voor bewegingsvrijheid 20 verstelmogelijkheden 7,5 x 7,5 cm dikke balken Chin-up bar van 102,5 cm breed Aflegmogelijkheden en begrenzers voor een simpele, veilige en effectieve training Ideaal voor thuis- en professioneel gebruik Afmetingen opgebouwd: 205 cm H x 122,5 cm L x 115 cm B Maximale belasting: 450 kg.

€ 765.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid PowerCenter Combo Bench

Body-Solid PowerCenter Combo Bench


Train jouw gehele lichaam op de meest veelzijdige en complete halterbank op de markt. De Body-Solid PowerCenter Combo Bench is een vlakke bank, incline, decline, shoulder bench, leg extension en leg curl in één machine. De enorme dynamiek van deze halterbank is zichtbaar zodra je de verpakking opent. De afleggers zijn telescopisch verstelbaar in meerdere posities zo dat u veilig uw drukoefeningen met een halterstang kunt uitvoeren. De trainingsbank is in 6 verschillende posities verstelbaar van incline naar vlak naar decline met een simpele veiligheidspin. De DuraFirm bekleding op zowel de zitting als de rugleuning zijn extra dik, extra comfortabel en onslijtbaar.

De betrouwbare kracht en stabiliteit van de Body-Solid PowerCenter Combo Bench vindt zijn fundament in het extra zware 12-gauge stalen basisframe met vierkants lasconstructie. Versterk, definieer en ontwikkel uw beenspieren met de Leg Extension en Leg Curl die worden meegeleverd bij deze halterbank. De dikke, oversized rollen voorzien u van comfort tijdens zware beenoefeningen.

Je kunt dit toestel uitbreiden met de volgende opties:

Body-Solid GPCA1 Preacher Curl Station voor bicepsoefeningen Body-Solid GLRA81 Lat Pulldown / Low Pulley Station voor rugoefeningen De halterschijven, halterstangen en sluitingen zijn optioneel verkrijgbaar.
Belangrijke eigenschappen Body-Solid PowerCenter Combo Bench:


Inclusief Leg Developer station FID Trainingsbank in 6 verschillende posities verstelbaar DuraFirm bekleding - Verstelbare afleggers Afmetingen opgebouwd: 108 cm H x 193 cm L x 115 cm B Maximale belasting, inclusief gebruiker: 450 kg. Maximale belasting leg developer: 60 kg. Geschikt voor 30 mm halterschijven.

€ 449.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Flat Bench

Body-Solid Flat Bench

Als je de mogelijkheid wilt hebben om alle basisoefeningen met halterstangen en dumbbells uit te kunnen voeren, dan is deze vlakke bank de oplossing!

Met de extra sterke Body-Solid Flat Bench kunt je jouw kracht en flexibiliteit verbeteren. De extra dikke DuraFirm bekleding voorziet je van comfort en stabiliteit tijdens de oefeningen. De kussens zijn gepositioneerd op een 5 x 7,5 cm dik professioneel inzetbaar stalen basisframe met vierkants lasconstructie. Deze fraaie vlakke bank is geschikt voor iedereen en zelfs professioneel inzetbaar.

Perfect voor alle halter- en dumbbell oefeningen Professioneel inzetbaar 5 x 7,5 cm dik stalen basisframe Brede basis voorkomt wiebelen Extra dikke DuraFirm bekleding Alle verbindingspunten zijn voorzien van vierkants lasconstructie Ideaal voor thuis- en professioneel gebruik Afmetingen opgebouwd: 50 cm H x 115 cm L x 58 cm B Afstand tussen de bekleding en de grond: 47,5 cm Bekleding is 24 cm breed Maximale belasting: 450 kg.

€ 199.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Tunturi SM80 Full Smith Cage

De Tunturi SM80 Full Smith Cage is een robuust apparaat om serieuze spierkracht oefeningen me uit te voeren. Hij is ergonomisch ontworpen om aan te sluiten bij de natuurlijke beweging van het lichaam. De Tunturi SM80 Full Smith Cage heeft een kabelsysteem en utility bench met meerdere functionaliteiten. Onder andere een onafhankelijk beweegbare gekruiste bovenste katrol en een onafhankelijk beweegbare verticale butterfly. Dit maakt zowel hoge als lage pulley oefeningen mogelijk. Met gebruik van de voetplaat is hij ook geschikt voor roeioefeningen. De utility bench is voorzien van een leg developer met voorgevormde schuimrubberen rollers.
Andere belangrijke eigenschappen van de Tunturi SM80 Full Smith Cage:
Smith systeem met verstelbare zekeringen
Brede optreksteunen
Opbergsysteem voor halterschijven
Geschikt voor olympische halterstang (niet mee geleverd)
Geschikt voor olympische halterschijven (niet mee geleverd)
Maximum gebruikersgewicht 135 kg.
Weegt ongeveer 61 kg.

€ 1099.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Tunturi Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Tunturi SM60 Deluxe Half Smith

De Tunturi SM60 Deluxe Half Smith is een combinatie van traditionele halterbank en Smith machine. Het grote voordeel van de Smith machine is de extra veiligheid. U kunt het gewicht op ieder gewenst moment vast zetten aan de haltersteunen. Bovendien kunt u de backup valbeveiliging inschakelen. Die houdt het gewicht tegen als het mis gaat. Dit geeft u de vrijheid om thuis maximaal te trainen zonder dat u een spotter nodig heeft.
De Tunturi SM60 Deluxe Half Smith biedt ook alle kwaliteiten die u van een halterbank kunt verwachten. Verstelbare rugleuning voor incline, decline, vlak en rechtop trainen en zelfs een arm curl pad en leg developer voor wat extra trainingsopties. De stang van de RS3000 kan een stevige 135kg belasting aan. Geschikt voor gebruikers tot 135 kg.

Afmetingen: 180 x 186 x 178 cm (LxBxH)
Let op: de Tunturi SM60 Deluxe Half Smith heeft fabrieksgarantie. Deze garantie houdt in dat u bij een service verzoek zelf het toestel ter reparatie aanbiedt bij de fabrikant. De fabrikant kan u wel nieuwe onderdelen toesturen. U kunt bij dit product echter wel garantie aan huis bijbestellen zodat onze eigen monteurs bij u langs komen indien nodig. Garantie aan huis voor 2 jaar is een investering van á 39,90 en vervangt de fabrieksgarantie.

€ 599.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Tunturi Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Powerline Smith Machine

Deze Powerline Smith Machine is een complete work out station voor thuis. Met 10 jaar garantie op alle onderdelen weet u dat u 100% zekerheid in huis haalt. Met een uniek gepatenteerd sliding systeem kunt u met gemak bankdrukken of squats uitvoeren. Deze set wordt geleverd met trainingsbankje en gewichtsstack.

Wat word er allemaal meegeleverd?:

Ten eerste de Powerline PSM144X smit machine een frame van 5 cm x 5 cm dik en gemaakt van 1 gauge stalen pilaren voor ondersteuning. Door het super-glide systeem kunt u moeiteloos bankdrukken of squats uitvoeren tot maar liefst 450 kg (!). Standaard is deze set geschikt voor 30 mm schijven maar met een speciale toevoeging kunnen er ook 50 mm schijven aangemaakt worden.

Ook inclusief is de Powerline Flat Incline Decline Bench. Een uiterst effectief bankje welke instelbaar is tot wel 8 zit posities en 6 rug posities. Dit bankje is inclusief leg-houder en belastbaar tot 220 kilo.

Daarnaast treft u in de set ook een gewichtstack van 75kg aan welke toe te voegen zijn aan de achterzijde van de Smith Machine voor de Pec uitbreiding.

Zoals al vermeld zit er in deze set ook een Pec uitbreiding. Met dit toestel krijgt u de mogelijkheid om zeer intensief uw borstkas te trainen. Maak unilaterale en bilaterale bewegingen ondersteund door een Durafirm rugkussen voor extra comfort.

Als laatste maar zeker niet als minste zit er nog een Lat pulley in deze complete set. Lat pulldowns, triceps pressdowns, cabble crossover, seated rows zijn onder andere oefeningen welke u met deze toevoeging kunt doen!

Niet voor niets is dit 1 van de meest verkochte toestellen in Amerika als het om Smith Machines gaat!

Let op: De Powerline Smith Machine wordt geleverd exclusief schijven!

€ 1640.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

PowerLine PSS60X Squat Rack

De Powerline Squat Rack houd de Zwaarste gewichten voor u.
Zodat u rustig eerst uit kunt proberen hoeveel kilo u wilt gebruiken.
Voor elke hoogte geen probleem door de verstelbare houders.

Door sterke constructie heeft u 100% zekerheid en 10 jaar lang garantie op alle onderdelen en 2 jaar lang op herstelkosten.

De gewichten en stang zijn niet inbegrepen.

€ 219.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

PowerLine PPR200X Power Rack

Geef uw training een boost met een van de eerste innovaties die gewichtheffers in staat stelde om veilig en effectief te trainen, het power rack!Tegenwoordig vindt u een power rack in elke sportschool, dus waarom nog niet bij u thuis? Met de brede toegang heeft u een grote bewegingsvrijheid om een groot scala aan oefeningen uit te voeren zoals squats, military presses, incline- vlak- en decline bankdrukken en oefeningen als shrugs en calf raises. De PPR200X is voorzien van 18 verschillende posities, twee lift-offs en twee verstelbare begrenzers zodat uw training simpel en effectief kan worden uitgevoerd.
Belangrijke eigenschappen Powerline PPR200X Power Rack:
- Breed basisframe Maximale belasting 280 kg.
- 18 verschillende posities
- Voorzien van 102.5 cm brede optrekstang
- Twee lift-offs en twee verstelbare begrenzers
- Afmetingen opgebouwd: 205 cm H x 110 cm L x 115 cm B
Gewichten en stang niet inbegrepen.

100% Zekerheid
- 10 jaar garantie op alle onderdelen.
- 2 jaar garantie op herstelkosten.

€ 475.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Life Fitness Leg Press Calf Raise Uitbreiding

Stimuleer de ontwikkeling van uw benen met de Life Fitness Leg Press Attachment voor de G2, G3 en G4 Home Gyms (afzonderlijk verkrijgbaar). Met de ideale ergonomie voor leg press en calf press oefeningen, kunt u de kracht en het uithoudingsvermogen van uw onderlichaam opbouwen. Het ruime voet platform, de stabiele handgrepen en het eenvoudig in te stellen rugkussen geven uw Life Fitness homegym een extra dimensie. Plus, de 1:1.5 verhouding tussen gewicht en trek kracht levert tot 240 kilo weerstand met de standaard 160 pond gewichtenstapel van de homegym.

€ 879.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Life Fitness Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

BS Grey Linear Bearing Smith Machine Basis

Body-Solid Grey Linear Bearing Smith Machine

De Body-Solid Grey Linear Bearing Smith Machine is een mooie basis welke helemaal uit te bouwen is tot een complete home work out. Dit toestel met levenslange garantie op de onderdelen geeft u een complete workout op een van de meest verkochte Smith Machines.

Voeg diverse attachments toe aan dit basisframe zodat deze totaal naar uw eigen wens zal zijn. Voeg bijvoorbeeld de GS48 Gun Rack toe en de GBF48 verandert in een freeweight systeem geschikt voor bijvoorbeeld losse squats of drukoefeningen. Met de GLB47 of GLB48 uitbreiding verandert de GBF48 in een smith machine voor hevig thuisgebruik of semi-professioneel gebruik. Dit totaal kunt u ook nog eens uitbreiden met een complete lat attachment (GLA48) zodat u een complete multigym in uw eigen huiskamer kan presenteren.

De GBF48 wordt geleverd zonder gunrack. Met alleen het GBF basis frame kunt u dus nog geen oefeningen doen. U kunt met dit frame een uiterst krachtige Smith Machine samenstellen, volledig naar uw eigen wensen met behulp van onderstaande toevoegingen.

Beschikbare toevoegingen en hun functies:


GBF48 + GS48 Gun Rack: basisframe + aflegmogelijkheid voor squats, drukoefeningen. GBF48 + GLB47 Smith Machine: basisframe + gelagerde begeleiding tijdens de oefeningen. GBF48 + GLB48 Smith Machine: basisframe + kogelgelagerde begeleiding tijdens de oefeningen. GBF48 + GLA48 Lat Attachment: basisframe + lat attachment voor hoge pulley. Extra toevoegingen: een verstelbare bank naar keuze en een gewichtstapel voor de lat attachment. De GS48 kan gecombineerd worden met ofwel de GLB47 of de GLB48. De GLA48 kan altijd worden toegevoegd. Halters, halterschijven, sluitveren zijn optioneel verkrijgbaar.
(LxBxD): 204 x 142 x 122 cm.

€ 345.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Series 7 Smith Machine Full Option

Body-Solid Series 7 Smith Machine Full Option


De nieuwe Body Solid Series 7 Smith Machine is het middel voor het ontwikkelen van meer spiermassa dan u ooit had kunnen dromen. De Body-Solid GS348P4 stelt u in staat om zo'n beetje elke oefening uit te voeren die u kunt verzinnen. Feitelijk kunt u zelfs elke oefening doen die u ook in een volledig ingerichte sportschool zult vinden, maar dan bij u thuis en ook nog eens zonder dat u een spotter nodig heeft.

Dit is niet zomaar een smith machine. Het ontwikkelen van een smith machine die kon voldoen aan de enorm hoge kwaliteitseisen van Body-Solid is niet gemakkelijk geweest. Terwijl andere bedrijven zo snel mogelijk hun smith machine op de markt hebben gebracht, heeft Body-Solid alle tijd genomen die er voor nodig was om de GS348P4 7-Series te lanceren. Bij aanschaf van deze smith machine kunt u er van uitgaan dat u het beste systeem zult ontvangen op de markt.

De 7 Series Smith Machine geeft u de vrijheid om al uw oefeningen correct uit te voeren. Het 5 x 7,5 dikke professionele basisframe is 7° gebogen zo dat u een natuurlijke lichaamsbeweging kan uitvoeren terwijl u uw boven- en onderlichaam traint. Voer meer dan 50 verschillende oefeningen uit op de 7 Series van Body-Solid en behoud tijdens elke set, herhaling en beweging de complete controle over uw lichaam. Op deze manier behaalt u echt resultaat. En er is eigenlijk maar één ding dat u verwacht van uw smith machine. Resultaat.

Belangrijke eigenschappen Body Solid Series 7 Smith Machine:


7 ° gebogen Smith Machine gecombineerd met een 7 ° gebogen power rack voor natuurlijke oefeningen voor boven- en onderlichaam Kogelgelagerd Smith Systeem met 20 aflegmogelijkheden voor een veilige, solide stop tijdens elke beweging Gunrack systeem met 14 aflegmogelijkheden voor ultieme veelzijdigheid, veiligheid en controle De dikke Smith halterstang reageert snel, is eenvoudig te controleren en weegt slechts 11,25 kg. waardoor hij ideaal is voor zowel amateurs als profs Duurzaam 11 en 12 gauge stalen basisframe van 5 x 7,5 dikte met vierkants lasconstructie en maximale stabiliteit door de verdeling over vier poten Inclusief twee extreem sterke verstelbare extra aflegmogelijkheden voor zowel het Smith Systeem als het Power Rack Voorzien van zes verschillende opbergmogelijkheden voor olympische halterschijven Voorzien van een opbergmogelijkheid voor een olympische halterstang Afmetingen opgebouwd: 210 cm H x 195 cm L x 175 cm B

De Body-Solid Series 7 Smith Machine Full Option bestaat uit:


#GS348 7 Series 7 Smith Machine - De meest geavanceerde Smith Machine uit de industrie. Professioneel inzetbare constructie gecombineerd met state-of-the-art anatomisch ontwerp #GLA348S Lat Attachment met 100 kg. gewichtstapel - Voer hoge en lage pulley oefeningen uit zonder van positie te veranderen. Inclusief 100 kg. gewichtstapel met extra ruimte voor halterschijven voor meer weerstand. Bij het uitvoeren van lage pulleys kunt u de voetplaat veranderen van positie voor maximale stretch en maximaal comfort. Inclusief Lat Bar en Low Row bar. #GPA3 Pec Dec Attachment - Extra dikke armkussens en DuraFirm bekleding zorgen ervoor dat u met maximaal gewicht de Pec Dec oefening kunt uitvoeren. Zelfs met het zwaarste gewicht dat u aankan. Het unieke ontwerp stelt u in staat om zowel uni- als bilaterale oefeningen uit te voeren. #GFID71 Heavy Duty Verstelbare Bank - Volledig professioneel inzetbare trainingsbank met een maximale belasting van 450 kg. Het rugkussen is in acht verschillende posities te verstellen en het zitkussen is verstelbaar van decline positie tot een 90° positie voor shoulder presses. #GPCA1 Preacher Curl Attachment - Gebouwd met de optimale hoek om uw biceps en onderarmen te isoleren en dus te ontwikkelen. #GLDA3 Leg Developer Attachment - Train uw quadriceps, gluteus maximus en hamstrings. Voorzien van kussens van 20 cm breed voor maximaal comfort tijdens de meest intensieve beentrainingen.

€ 3632.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Series 7 Linear Bearing Smith Machine

Body-Solid Series 7 Linear Bearing Smith Machine


De nieuwe Series 7 Smith Machine van Body-Solid is het middel voor het ontwikkelen van meer spiermassa dan u ooit had kunnen dromen. De Body-Solid Series 7 Linear Bearing Smith Machine stelt u in staat om zo'n beetje elke oefening uit te voeren die u kunt verzinnen. Feitelijk kunt u zelfs elke oefening doen die u ook in een volledig ingerichte sportschool zult vinden, maar dan bij u thuis en ook nog eens zonder dat u een spotter nodig heeft.

Dit is niet zomaar een smith machine. Het ontwikkelen van een smith machine die kon voldoen aan de enorm hoge kwaliteitseisen van Body-Solid is niet gemakkelijk geweest. Terwijl andere bedrijven zo snel mogelijk hun smith machine op de markt hebben gebracht, heeft Body-Solid alle tijd genomen die er voor nodig was om de GS348Q 7-Series te lanceren. Bij aanschaf van deze smith machine kunt u er van uitgaan dat u het beste systeem zult ontvangen op de markt.

De Body-Solid Series 7 Linear Bearing Smith Machine geeft u de vrijheid om al uw oefeningen correct uit te voeren. Het 5 x 7,5 dikke professionele basisframe is 7° gebogen zo dat u een natuurlijke lichaamsbeweging kan uitvoeren terwijl u uw boven- en onderlichaam traint. Voer meer dan 50 verschillende oefeningen uit op de 7 Series van Body-Solid en behoud tijdens elke set, herhaling en beweging de complete controle over uw lichaam. Op deze manier behaalt u echt resultaat. En er is eigenlijk maar één ding dat u verwacht van uw smith machine. Resultaat.

Belangrijke eigenschappen Body-Solid Series 7 Linear Bearing Smith Machine:


7 ° gebogen Smith Machine gecombineerd met een 7 ° gebogen power rack voor natuurlijke oefeningen voor boven- en onderlichaam Kogelgelagerd Smith Systeem met 20 aflegmogelijkheden voor een veilige, solide stop tijdens elke beweging Gunrack systeem met 14 aflegmogelijkheden voor ultieme veelzijdigheid, veiligheid en controle De dikke Smith halterstang reageert snel, is eenvoudig te controleren en weegt slechts 11,25 kg. waardoor hij ideaal is voor zowel amateurs als profs Duurzaam 11 en 12 gauge stalen basisframe van 5 x 7,5 dikte met vierkants lasconstructie en maximale stabiliteit door de verdeling over vier poten Inclusief twee extreem sterke verstelbare extra aflegmogelijkheden voor zowel het Smith Systeem als het Power Rack Voorzien van zes verschillende opbergmogelijkheden voor olympische halterschijven Voorzien van een opbergmogelijkheid voor een olympische halterstang Afmetingen opgebouwd: 208 cm H x 165 cm L x 160 cm B Maximale belasting: 450 kg.

€ 1795.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Pro Club Line Counter Balanced Smith Machine

Body Solid Pro Club Line Counter-balanced Smith Machine

De Body Solid Pro Club Line Counter-balanced Smith Machine is de ideale homegym voor de total body workout. De homegym is geschikt voor elke grote gebruiker en kan een belasting van 450 KG aan. Het voordeel van een Smith Machine is dat de halter met gewicht niet voorwaarts, achterwaarts of zijwaarts kan vallen en wordt daarom ook als veiliger beschouwd dan een gewone halterbank. Het elimineert tevens de noodzaak van een spotter.
Smith machines kunnen worden gebruikt voor een groot aantal oefeningen. Indien u een verstelbare trainingsbank in combinatie met de Body Solid Pro Club Line Counter-balanced Smith Machine gebruikt bent u in staat de volgende oefeningen uit te voeren.
- Bench Press
- Incline Bench Press
- Decline Bench Press (met verstelbare of daling bench)
- Military Press
- Achter de Neck Press
- Deadlifts
- En vele anderen
Bij particulier gebruik heeft u levenslange garantie op alle onderdelen en 2 jaar op herstelkosten.

Indien u de Smith Machine zakelijk gebruik heeft u op het frame, de gewichten en geleiders levenslange garantie. De katrollen en lagers 2 jaar garantie en het overige 1 jaar.

€ 2995.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid (PowerLine) Smith Machine

Body-Solid (Powerline) Smith Machine


De Powerline Smith Machine is een waar krachthonk dat heel veel nagebouwd wordt maar nooit gedupliceerd. Het is een verfijnde combinatie van trainen met vrije gewichten en weerstand samengevoegd met de veiligheid en controle van een fitnesstoestel. Het frame van de Powerline PSM144X Smith Machine is 5 cm x 5 cm dik en gemaakt van 12 gauge stalen pilaren ter ondersteuning. Samen met het gepatenteerde Super-Glide systeem voorziet dit toestel u van het juiste comfort tijdens zelfs de allerzwaarste sets.

De vaste halter is voorzien van 14 verschillende lockout posities en verstelbare begrenzers om de gewichtheffer de ultieme veiligheid te geven terwijl u meer spiergroei nastreeft. Powerline heeft de beste apparatuur uit de sportschool genomen en dit zo ontworpen dat dit geschikt is voor thuisgebruik zonder daarbij concessies te doen. En het beste van alles - we hebben het ook betaalbaar gemaakt!

De halter heeft een diameter van 25 mm. Hij is dus geschikt voor halterschijven met 30 mm boring. Op de afbeelding wordt de optioneel OAS14 Adaptor Sleeve weergegeven. Hiermee kunt u 50 mm halterschijven gebruiken.

De halterschijven en sluitringen zijn optioneel.

Eigenschappen van de PSM144X Powerline Smith Machine:

Extra lang dubbel draagsysteem met duurzame gepatenteerde Super-Glide kunstof lagers voor frictievrije bewegingen over 5 cm dikke vierkante gepolijste chromen geleiders.
Het ladderachtige basis frame voorziet u van heavy-duty 12 gauge vierkante pilaren met 14 Lock-Out mogelijkheden voor een solide basis tijdens de meest zware trainingen.
De halter is uiterst simpel af te leggen door deze slechts 15° te kantelen. Twijfel niet en ga tot het uiterste bij elke set.
Uiterst duurzame begrenzers met grote veiligheidspinnen voor eenvoudig verstellen.
Afmetingen opgebouwd: 200 cm H x 112,5 cm L x 190 cm B.
Maximale belasting: 450 kg.

€ 545.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Smith Machines
Geen afbeelding beschikbaar