Muscle Power Inklapbaar Squatrek met Optrekstang

Op zoek naar een squatrek, maar heb je niet al te veel ruimte beschikbaar? Dan is het Muscle Power Inklapbaar Squatrek perfect voor jou. Dit squatrek bestaat uit twee delen die je aan de muur bevestigt. Wanneer je wilt trainen, klap je beide delen naar voren en beschik je over een stevig squatrek waarop je al jouw oefeningen kunt doen.


Optrekstang
Het Muscle Power Inklapbaar Squatrek is uitgerust met optrekstang voor pull-ups. Deze optrekstang is gemakkelijk in hoogte te verstellen met behulp van het dubbele gatenpatroon in het squatrek. De maximale capaciteit van de optrekstang is maar liefst 250 kg. De totale capaciteit van het rek is zelfs 350 kg.J-Hooks en catchers
Het squatrek wordt geleverd inclusief twee J-Hooks voor je halterstang. Het is echter mogelijk om deze J-Hooks te vervangen door catchers van 40 of 60 cm. Deze catchers zijn ideaal als je regelmatig een zwaar beladen halterstang gebruikt. Je verhoogt hiermee de stevigheid en dus ook de veiligheid. De catchers worden niet standaard meegeleverd, maar zijn optioneel bij te bestellen.

€ 379.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Muscle Power Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Pro Club Line SMR1000 Multi Squat Rack

Met trots presenteert Body-Solid het nieuwe ProClubLine SMR1000 Multi Squat Rack.
De SMR1000 is de perfecte machine voor gebruikers van alle lengtes om een veilige en comfortabele training af te werken. Zware samengestelde oefeningen als squats en drukoefeningen kunnen eenvoudig worden uitgevoerd met behulp van het massief stalen gun rack voorzien van 13 verschillende posities. De uiterst stabiele steunbalken zorgen voor een veilige training met maximaal gewicht en resultaat. Het 11-gauge stalen frame is maar liefst 5 x 7,5 centimeter dik en weerstaat elk soort gebruik. De ruimte tussen de verschillende gun racks is extra lang zodat uw spotter eenvoudig achter u plaats kan nemen.
De geïntegreerde opslagplaatsen voor halterschijven zorgen ervoor dat de schijven zich exact bevinden waar u dat wenst. De SMR1000 is voorzien van een optrekstang voor chin ups, ab slings en vele andere soorten oefeningen waarbij u gebruik kunt maken van uw lichaamsgewicht. Monteer uw elastieken aan de speciale bevestigingsmogelijkheden voor een complete training. De SMR1000 is een monsterlijk goede power rack zonder compromissen. Gebruik dit multi squat rack thuis, in het bedrijfsleven of zelfs in de sportschool.
Speciale eigenschappen:

142 kg.
- 0.6 centimeter dik stalen gun rack
- Frame: 5 x 7,5 centimeter dik
- Opbergplaatsen voor halterschijven
- Bevestig uw elastieken aan het frame
- Maximale belasting: 450 kg.
- Geïntegreerde optrekstang
- Extra lang frame met extra ruimte voor een spotter

Proffesioneel inzetbaar:
- Frames, gewichten en geleiders levenslang.
- Katrollen en lagers 2 jaar
- overig 1 jaar

100% zekerheid
- levenslange garantie op alle onderdelen.
- 2 jaar garantie op herstelkosten

€ 1695.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar
 

VirtuFit Power Rack Squatrek Pro met pull up bar

Het VirtuFit Power Rack Squatrek Pro geeft je meer trainingsmogelijkheden in je fitnessruimte. Dit ijzersterke rek heeft een massief stalen frame met een maximale belastbaarheid van 300 kg. Op de extra dikke stalen buizen zit een zwarte poedercoating die er niet alleen mooi uit ziet, maar het rek ook tegen slijtage beschermt. Intens trainen hoeft niet veel ruimte te kosten. Dit compacte rek past gemakkelijk in de meeste fitness ruimtes.

VirtuFit Power Rack Pro trainingsmogelijkheden

Het VirtuFit Power Rack Pro heeft verstelbare J-hooks en spotter armen voor een uitgebreide training. De J-hooks om je halterset op de begin hoogte te zetten, de spotter armen om het gewicht veilig op te vangen als het te veel wordt. Dit is een ideale uitgangspositie voor een goede squat, of een bench press als je ook nog een trainingsbank hebt. Dit power rack is ook ideaal voor een elevated deadlift (rack pull). Deze manier van deadliften doet minder voor je benen, maar veel meer voor je rug. Als je klaar bent met je halters hang je de schijven op aan de pinnen aan zijkant van het rek. De halterstang past in de houders aan de achterzijde.

Pull ups en chin ups

De optrekstang bovenaan het rek gebruik je voor je pull ups en chin ups. Gebruik een weerstandsband en doe ze om de pinnen aan de zijkant om deze oefeningen gemakkelijker te maken of kies voor een dip belt met een halterschijf als je juist toe bent aan een extra uitdaging. Train je rug, borst en schouders met deze klassieke oefeningen. De stang is ook geschikt als bevestigingspunt voor een suspension trainer.

VirtuFit

Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

€ 259.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat VirtuFit Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar
 

Matrix Functional Training System CXR50 Gratis montage

Het Matrix Functional Training System CXR50 zorgt ervoor dat jij een gezond en fit lichaam creëert, gewoon vanuit huis! Van HIIT workouts en krachttrainingen tot pilates en weerstandstrainingen, met dit trainingssysteem kun je werkelijk van alles doen.

Het trainingssysteem is eenvoudig in een vrije ruimte te plaatsen hoeft niet aan een muur gemonteerd te worden.


Het Matrix Functional Training System

Trainingsplatform - Het ruime trainingsplatform beschikt over een anti-slip oppervlak zodat je tijdens je oefeningen niet wegglijdt. Ook zijn er gele markeringslijnen aangebracht om de juiste positie aan te nemen en gemakkelijk van moeilijkheidsgraad te wisselen.

Basisankers - Twee stevige basisankers zijn bevestigd aan de zijkant van het platform. Hier kun je bijvoorbeeld weerstandsbanden aan bevestigen, zodat je de intensiteit van je oefeningen vergroot.

Rekconstructie - Deze constructie biedt jou meerdere bevestigingspunten om weerstandsbanden en andere accessoires aan te bevestigen.

Ophangbeugel - De ophangbeugel vind je aan de bovenkant van het constructierek en is geschikt voor bijvoorbeeld sling trainers.

Klimrekstang - Met de klimrekstang heb je de mogelijkheid om oefeningen te doen met behulp van je eigen lichaamsgewicht

Ingebouwde opbergruimte - Gebruik je je trainingsstang even niet? Dan berg je deze eenvoudig op in de daarvoor bestemde houder. Ook zijn er houders om je weerstandsbanden aan op te hangen.

Fasciarol - Een fasciarol is een hulpmiddel waarmee je je spieren losmaakt en je beweeglijkheid verbetert.

Weerstandsbanden - Met weerstandsbanden kun je jouw workouts net iets intensiever maken. Je krijgt 6 weerstandsbanden meegeleverd met het trainingssysteem: twee lichte, twee middelsterke en twee sterke.

Trainingsstang - Deze trainingsstang wordt standaard meegeleverd met jouw trainingssysteem. De stang weegt 5 kg en je kunt deze o.a. gebruiken voor klassieke gewichtsoefeningen.

Doordacht opbergbord - In het midden van de rekconstructie is een magnetisch opbergbord bevestigd voor je smartphone of tablet. Dit bord functioneert tevens als krijtbord.


Accessoires

Het Functional Training System krijg je geleverd met een groot aantal accessoires zodat je meteen van start kunt. De volgende artikelen zijn inbegrepen: 5kg trainingsstang, 6 weerstandsbanden (2x licht, 2x middelmatig, 2x sterk), fasciarol, bord met opbergmogelijkheid, oefeningenboek, Matrix Fitness App.

Trainingsprogramma's


Koop je het Matrix Functional Training System CXR50? Dan kun je gratis gebruik maken van de Matrix Fitness App. In deze app vind je o.a. het 60-dagen Connexus programma die door experts is ontwikkeld. Dit programma levert jou een uitgebreid trainingsplan met workouts die je binnen 30 minuten kunt doen. Je kunt zelf je favoriete programma samenstellen door aan te geven waar jij je focus op wilt leggen.

€ 1999.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Matrix Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar
 

Finnlo Maximum Inspire Squat Rack met Optrekstang

Als krachtsporter leg je focus op de basis: samengestelde oefeningen voor snel en efficiënt sterker worden, spiermassa opbouwen en vet verliezen. De ideale tool hiervoor is een squatrek en optrekstang in één, en is zelfs nog als halterbank te gebruiken. Dit is de basis voor diverse standaard krachtsport oefeningen zoals squats, bench press en shoulder press. Het Finnlo Maximum Inspire Squat Rack met Optrekstang heeft 7 verschillende hoogtes om je halterstang te plaatsen en 2 verplaatsbare safety spotters voor de veiligheid tijdens intensieve oefeningen. Het rek is gemaakt van massief staal en belastbaar tot 270 kg. Het heeft vier opbergstangen voor 30 mm of 50 mm halterschijven die elk tot 90 kg belastbaar zijn. Verder kan je één halterstang op het rek opbergen.

De optrekstang aan de bovenkant van het squat rek is belastbaar tot 120 kg. De gebogen chin-up stang helpt je op een natuurlijke manier om een goede handpositie te vinden voor je pull-up of chin-up oefeningen. Deze stang zit op ongeveer 2 meter hoogte. Dat is ook voor de meeste langere mensen hoog genoeg om comfortabel te sporten.

Gebruik een trainingsbank bij dit squat rack voor buikdrukken en andere zittende of liggende oefeningen.

Let op. Een trainingsbank, halterstang en halterschijven worden niet bij dit product meegeleverd, maar zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

€ 799.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Finnlo Fitness Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar
 

Lifemaxx Crossmax Squat Stand

De Crossmax Squat Stand is een stevig vrijstaande squat stand. De J-hooks zijn van hoge kwaliteit, stevig materiaal en ze zijn verstelbaar. Deze stand heeft een belastbaarheid van 300 kg. De Crossmax Squat Stand is geschikt voor intensief gebruik.

€ 359.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Lifemaxx Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar
 

Lifemaxx Crossmax Squat Rack

De Crossmax Squat Rack is voor CrossFit en fuctionele trainingen ideaal. Het robuuste, mat zwart powdercoated squat rack wordt geleverd inclusief J-hook set en verstelbare Spotting arms, welke bekleed zijn met rubberen bescherming. Hierdoor kun je het speciaal afstellen naar uw wensen. Dit squat rek heeft een belastbaarheid van 300 kg. Door de stang aan de bovenkant is het ook mogelijk om pull-ups te doen, waardoor het rek multifuctioneel is. Dit squatrek is 128 cm lang, 145,5 cm breed en 225 cm hoog

€ 482.75

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Lifemaxx Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar
 

Tunturi WT60 Cross Fit Squatrack

Het Tunturi WT60 Cross Fit Rack is een uniek apparaat. Dit rek heeft een pull up bar en twee verstelbare dip bars om op meerdere manieren te trainen. Verder heeft het vier verchroomde haltersteunen en 2 verchroomde 'safety bars' die over de volledige lengte van het rek lopen. Het Tunturi WT60 Cross Fit Rack is volledig verstelbaar. Iedere stang van het rek heeft 24 bevestigingspunten.

Het Tunturi WT60 Cross Fit Rack heeft een stalen frame met een poedercoating. De haltersteunen zijn maximaal belastbaar tot 150 kg en de pull up bar is maximaal belastbaar tot 180 kg.

Het Tunturi WT60 cross fit rack is 176 x 118 x 215 cm groot (LxBxH)

€ 399.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Tunturi Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar
 

Tunturi WT40 Squat Rack

Het Tunturi WT40 Squat Rack ondersteunt oefeningen zoals squats, calf raises, lunges, upright rows, deadlifts etc. Dit stevige stalen rek helt iets naar achteren om de halter altijd goed op zijn plaats te houden. De voorkant is verchroomd om schade te voorkomen.

Bij het Tunturi WT40 Squat Rack zitten twee verchroomde haltersteunen. Deze haltersteunen hebben een 'veiligheidslink' om ze vast te zetten aan het rek. Je verstelt de haltersteunen gemakkelijk in hoogte van 90 tot 150 cm. Extra haltersteunen zijn los bij te bestellen. Het squat rek is belastbaar tot 160 kg.
Grijs poedercoated. Frame 6 x 6 cm. Afmetingen: 110 x 70 x 162 cm (L x B x H) Maximaal belastbaar tot 160 kg. Verstelbaar in hoogte (90 tot 150 cm) Solide chromen dragers met veiligheidslink. De hoogte is snel te veranderen.

€ 199.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Tunturi Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Multi Press Squat Rack

Body-Solid Multi Press Rack
Wereldwijd is elke personal trainer, sportschoolhouder en sporter er over eens dat een zwaar squat rack met eenvoudige verstelmogelijkheid een essentieel gedeelte is van elke fitnessruimte. Samen met een halter en halterschijven komt u al een heel eind in de wereld van krachtsport. Het trainen met vrije gewichten is het meest effectief als de gebruiker zich veilig genoeg voelt om toch nog die extra paar herhalingen er uit te persen.
De Body-Solid Multi Press Rack is de absolute bestseller op dit gebied. Haal het meeste uit uw training, verleg uw grenzen en voel de ruimte om te excelleren. Dit volledig professioneel inzetbare Multi Squatrek van Body-Solid is uw trainingspartner en zal u niet de steek laten. De Body-Solid Multi Press Rack is ontworpen met een extra breed grondoppervlak met maar liefst vier poten voor stabiliteit. Daarnaast is het gun rack voorzien van een 7° hoek voor een natuurlijke beweging van uw lichaam tijdens het liften van het gewicht. De aflegmogelijkheden zijn precies gepositioneerd op de juiste hoogte zo dat u altijd comfortabel en veilig het gewicht op het rack kunt leggen.
Voer squats, calf raises, lunges, deadlifts, upright rows en vele andere powerlifting oefeningen uit. Om nog meer trainingsvrijheid te creeëren kunt u bij de Body-Solid Multi Press Rack een trainingsbank gebruiken om bijvoorbeeld te bank- of schouderdrukken. Als u op zoek bent naar het juiste toestel om meer spiermassa en kracht te winnen dan is de Body-Solid Multi Press Rack de enige juiste keuze.
Halterschijven, sluitveren zijn optioneel verkrijgbaar.
Voordelen Body-Solid Multi Press Rack:
Extra duurzaam 5 x 7,5 cm dik stalen frame met laswerk van vier zijdes Gunrack (aflegmogelijkheid) met 14 verschillende posities en een maximale belasting van 450 kg. Inclusief 42,5 cm lange begrenzers gemaakt van 5 x 7,5 dik staal Basisframe is voorzien van 7° helling voor een natuurlijke liftbeweging Voorzien van 4 opbergmogelijkheden voor olympische (50 mm) halterschijven Ideaal voor thuis- en professioneel gebruik Afmetingen opgebouwd: 185 cm H x 113 cm L x 160 cm B 100% Zekerheid Levenslange garantie op alle onderdelen! 2 jaar garantie op herstelkosten! Gewichten en stang niet inbegrepen.

€ 599.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid GSCL360 Leverage Squat Calf Machine

BODY-SOLID GSCL360 LEVERAGE SQUAT CALF MACHINE


BODY-SOLID GSCL360 LEVERAGE SQUAT CALF MACHINE
Elke fitness professional, bodybuilder en/of topsporter zal het zelfde advies geven als het om beentraining gaat. Iedereen zal u aanraden om te squaten voor een goede ontwikkeling van de beenspieren. De Body-Solid GSCL360 is ontworpen om massa en kracht in uw dijen, hamstrings, kuiten en onderrug te ontwikkelen. Tel daarbij op dat u geen enkel risico loopt bij het uitvoeren van de oefening en het idee dat u daardoor net nog die extra paar herhalingen kunt uitvoeren en de GSCL360 Leverage Squat Calf Machine van Body-Solid is het ultieme toestel om begeleid en effectief uw benen te trainen. De GSCL360 is getest met een gewicht van meer dan 350 kilo. Kunt u nagaan wat u zelf qua kracht, massa en prestatie kunt bereiken!

Alleen geschikt voor olympische (50mm) halterschijven. Halterschijven zijn optioneel verkrijgbaar en worden niet meegeleverd.

Voordelen GSCL360 Leverage Squat Calf Machine:
- De duurzame traanplaat voetsteun is 20° gekanteld voor optimale ontwikkeling van de quadriceps en de bilspieren.
- Alleen geschikt voor halterschijven met 50 mm boring.
- Het innovatieve calf raise blok is rond in plaats van vierkant om de pijnlijke rand te vermijden en om een diepe stretch tijdens het uitvoeren van de oefening te creëren voor een maximale belasting van de kuitspieren.
- Commercieel 7,5 x 7,5 cm dik stalen basisframe met vierkants laswerk
- Extra dik en comfortabel DuraFim schouder- en rugkussen met anatomisch contour om het gewicht evenredig te verdelen.
- Beveiligd met een springveer voor gebruiksveiligheid.
- Ideaal voor thuis- en professioneel gebruik.

Afmeting: 157.48 cm (l) x 109.22 cm (b) x 142.24 cm (h).

€ 795.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid Calf Squat Block

Calf Squat Block


Het Calf Squat Block is een combinatie van een Squat Platform en een Calf Block. Het Squat Platform zorgt ervoor dat u stabiliteit en comfort heeft tijdens alle soorten kuitspieroefeningen. Met het Calf Block kunt u de meest intensieve spiertrainingen uitvoeren.

Eigenschappen van het Calf Squat Block:
- Gemaakt van massief staal
- Gemakkelijke montage middels 2 bouten
- Inclusief gelaste draaggreep en getextureerde no-slip oppervlak
- Afmeting: 65 cm (l) x 55 cm (b) x 20 cm (h)

€ 129.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar
 

Body Solid (Best Fitness) Powerrack Rood

Body-Solid (Best Fitness) Powerrack
De Body-Solid (Best Fitness) Powerrack combineert kwaliteit en waarde samen in een van de meest populaire machines voor krachttraining. Power racks zijn eenvoudig te gebruiken en zorgen voor een hoog niveau van veiligheid voor gewichtheffers. Bijna elke sportschool heeft een power rack staan! De Body-Solid (Best Fitness) Powerrack is betaalbaar en perfect voor iedereen. Maar laat je niet misleiden door de prijs, de Body-Solid (Best Fitness) Powerrack is gemaakt van staal en is maximaal belastbaar tot 230 kg. De Body-Solid (Best Fitness) Powerrack heeft 23 verschillende posities voor je lift-offs en de beveiligingen zorgen voor een goede uitgangspositie voor een veelvoud aan oefeningen.

Technische specificaties Body-Solid (Best Fitness) Powerrack:
Gewicht toestel 54 kg Afmetingen 116 x 118 x 209 cm (LxBxH) Sterk stalen frame Duurzame gepoedercoate afwerking Maximaal belastbaar tot 230 kg 23 verschillende posities voor je lift-offs

€ 445.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Body Solid Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar