Christopeit Rower Lugano Roeitrainer Gratis trainingsschema

Ben je opzoek naar een fitnessapparaat waarmee je thuis prettig en intensief kunt trainen? Dan is de Christopeit Lugano roeitrainer iets voor jou!
Dankzij stevige kogellagers schuift de zitting soepel over de rail. Je kunt zelf de intensiteit bepalen dankzij de combinatie van een 6 kg vliegwiel en 10 weerstandsnieveaus. Je training is makkelijk te volgen dankzij het LCD display waarop je de tijd, het aantal roeislagen per minuut en een indicatie van je calorie verbranding kunt volgen. De pedalen zijn voorzien van anti-slip met straps en het zadel geeft een ergonomische ondersteuning tijdens het trainen. Ook is de Chirstopeit Lugano roeitrainer eenvoudig in te klappen en te verplaatsen doormiddel van de transportrollers

Groot LCD scherm toont tijd, aantal roeislagen, roeislagen per minuut, totaal aantal roeislagen en calorieverbruik 10 weerstandsniveaus Benodigde ruimte: 177x53x48 (lxbxh) Maximaal gebruikersgewicht 120kg Inklapbaar 6kg vliegwiel Traint bijna al je spiergroepen

€ 319.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Christopeit Fitnessapparatuur Roeitrainer
Geen afbeelding beschikbaar
 

Christopeit Rower Accord Roeitrainer Gratis trainingsschema

Met de Christopeit roeitrainer accord kunt u op een natuurlijke en authentieke manier roeien door middel van de brede verlengde roeiarmen. Daarnaast heeft de Christopeit een comfortabel zadel met geleiders.
Voor deze roeitrainer hoeft u niet veel ruimte beschikbaar te stellen vanwege het compacte formaat van het apparaat. Ook is de roeitrainer praktisch in elkaar te klappen. Het maximale gebruikersgewicht van de roeitrainer is maximaal 120 kilogram.

Bij De Accord kunt u maar liefst kiezen uit 12 verschillende weerstandsniveaus. Bovendien is de hellingshoek handmatig af stellen op verschillende standen.
De Christopeit roeitrainer is eenvoudig te bedienen voor zowel jongere als oudere mensen. Het LCD display geeft u een overzicht van:
de tijdhet aantal roeibewegingenhet totaal aantal slagende snelheid het geschatte calorieverbruikeen scan functie

€ 289.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Christopeit Fitnessapparatuur Roeitrainer
Geen afbeelding beschikbaar