Muscle Power Inklapbaar Squatrek met Optrekstang

Op zoek naar een squatrek, maar heb je niet al te veel ruimte beschikbaar? Dan is het Muscle Power Inklapbaar Squatrek perfect voor jou. Dit squatrek bestaat uit twee delen die je aan de muur bevestigt. Wanneer je wilt trainen, klap je beide delen naar voren en beschik je over een stevig squatrek waarop je al jouw oefeningen kunt doen.


Optrekstang
Het Muscle Power Inklapbaar Squatrek is uitgerust met optrekstang voor pull-ups. Deze optrekstang is gemakkelijk in hoogte te verstellen met behulp van het dubbele gatenpatroon in het squatrek. De maximale capaciteit van de optrekstang is maar liefst 250 kg. De totale capaciteit van het rek is zelfs 350 kg.J-Hooks en catchers
Het squatrek wordt geleverd inclusief twee J-Hooks voor je halterstang. Het is echter mogelijk om deze J-Hooks te vervangen door catchers van 40 of 60 cm. Deze catchers zijn ideaal als je regelmatig een zwaar beladen halterstang gebruikt. Je verhoogt hiermee de stevigheid en dus ook de veiligheid. De catchers worden niet standaard meegeleverd, maar zijn optioneel bij te bestellen.

€ 379.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Muscle Power Krachttraining Squatrack Squatrek
Geen afbeelding beschikbaar