Powerpeak FET6706 Comfort Line Crosstrainer Gratis trainingsschema

De Powerpeak FET6706 Comfort Line Crosstrainer is een gebruiksvriendelijk apparaat met ruime programma opties. Met trainingsmogelijkheden als "trappen", "golvend", "vallei", "helling" en "berg" zult u zich niet snel vervelen. En natuurlijk heeft en FET6706 crosstrainer ook doelgerichte programma's zoals vet verbranding en intervallen. Er is zelfs een "body fat" programma. En 5 mogelijkheden om op basis van uw hartslag te trainen. De FET6707 past dan de weerstand aan en geeft u feedback om u op uw ideale hartslag te krijgen. Uw eigen voorkeuren slaat u op in één van de vier verschillende gebruikersprofielen.

Naast al deze programma opties vindt u op het display van de Powerpeak FET6706 Comfort Line Crosstrainer ook de mogelijkheid om te schakelen tussen de 16 verschillende weerstand opties. En natuurlijk feedback over uw training. Het Display heeft 8 verschillende functies waarmee u een goed beeld van uw training kunt krijgen.

€ 385.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Powerpeak Outlet Fitnessapparatuur
Geen afbeelding beschikbaar
 

PowerPeak FBS8310P Speed Bike Gratis trainingsschema

De luxe PowerPeak FBS8310P Speed bike helpt u op weg naar een stevige work-out. Met meerdere programma's en weerstandsniveau's is deze fiets nuttig voor beginners, maar ook geschikt voor experts. Verstel het stuur en zadel in hoogte om de houding te krijgen die het beste bij u past. Trap stevig op de pedalen om het 22 kilo zware vliegwiel te laten draaien en rem hem weer af met de vilten remblokken. Houdt uw gegevens bij op de computer. Hier vindt u de tijd, afstand, snelheid, calorie verbruik, hartslag en een scan optie. Gebruik de handsensoren om uw hartslag te laten meten. De PowerPeak FBS8310P Speed bike komt met stabilisatiedoppen en transportwielen om het opzetten en verplaatsen zo makkelijk mogelijk voor u te maken.

€ 374.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Powerpeak Outlet Fitnessapparatuur
Geen afbeelding beschikbaar
 

PowerPeak 8296 Spinningfiets Gratis trainingsschema

Specificaties:
Vliegwiel 18 kg Weerstandniveau's traploos instelbaar. Computer met scanfunctie registreert: tijd, snelheid, afstand en calorieverbruik. Inclusief Bidon en bidonhouder. Racezadel is horizontaal en verticaal verstelbaar. Transportwielen voor makkelijke verplaatsing en stabilisatiedoppen. Maximaal belastbaar gewicht: 120 kg Afmetingen Spinbike: 127.5 x 50.5 x 118 cm (hxbxl) Gewicht Spinbike: 43 kg

€ 349.94

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Powerpeak Fitnessapparatuur Spinbike Spinningfiets
Geen afbeelding beschikbaar
 

PowerPeak FHT6704 Comfort Line Hometrainer Gratis trainingsschema

De PowerPeak FHT6704 Comfort Line Hometrainer is een mooi gestroomlijnd apparaat met een stevig magnetisch weerstand systeem. Met keuze uit 16 verschillende weerstanden is dit een hometrainer waarop zowel beginnende als gevorderde gebruikers kunnen trainen. De FHT6704 is gemakkelijk te bedienen en maakt het eenvoudig om uithoudingsvermogen en conditie te verhogen. Op het display staan de tijd, snelheid, afstand, omwentelingen per minuut, calorie verbruik en hartslag. Kies een programma uit de 12 verschillende opties of gebruik de handmatige stand om te trainen. De PowerPeak FHT6704 Comfort Line Hometrainer heeft onder andere 4 gebruikers programma's, 5 hartslag programma's en een lichaamsvet programma.

Ergonomische hometrainer

De hometrainer zit comfortabel en de pedalen zijn voorzien van een anti-slip pedalen met voetriemen. Daarnaast is het stuur in hoogte verstelbaar en een zadel dat zowel naar boven en onderen als naar voren en achteren is te verstellen. De hartslag wordt gemeten door de handsensoren. Hij is eenvoudig te verplaatsen met de transportwielen, en heeft stabilisatiedoppen om hem waterpas af te stellen.

€ 419.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Powerpeak Fitnessapparatuur Hometrainer
Geen afbeelding beschikbaar