TUF Wear Lederen Bokszak

Deze lederen bokszak van TUF Wear is de créme de la créme van de bokszakken. Deze lederen bokszak is een van de kwalitatief beste bokszakken ooit gemaakt en heeft een schitterende uitstraling. Gemaakt van zeer stevig leder met een extra binnenzak om nooit meer kapot te gaan. Gevuld met textielsnippers die de stoten en trappen perfect absorberen. De benodigde 6-puntketting wordt er gratis bijgeleverd. De bokszak heeft een lengte van 122 cm (diameter 37 cm) met een gewicht van 36 kg,

€ 399.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat TUF wear Vechtsport Bokszak
Geen afbeelding beschikbaar
 

TUF Wear Bokszak Gigantor 140 cm

TUF Wear Bokszak Gigantor 140 cm
Deze ontzettende stevige lederen bokszak van TUF Wear is ideaal om helemaal los te gaan. Super stevig leder gecombineerd met een zware, grote bokszak die een perfecte vulling heeft om thuis te kunnen trainen.
De TUF Wear Bokszak Gigantor is enorm, de lederen bokszak heeft een diameter van 42 cm en is 140 cm hoog. De Bokszak is uitgevoerd in zeer stevig leder met een aparte binnenzak die ervoor zorgt dat deze bokszak onverwoestbaar is en jarenlang meegaat. Een perfecte bokszak om helemaal op los te gaan, deze kan namelijk wel een stootje verdragen. Geschikt voor zowel trappen als stoten door zijn lengte. De Bokszak is gevuld met textielsnippers die zorgen voor een levensecht gevoel.
Voordelen TUF Wear Bokszak Gigantor 140 cm:
Sterk en geschikt voor iedereen Lederen top kwaliteit 140 cm hoog Diameter van 42 cm Gewicht 60 kgVoor thuisgebruik en in de sportschool Gevuld met textiel mix Extra stevig gestikt om uitscheuren te voorkomen Geleverd met bijbehorende 4-puntsketting ""

€ 454.95

Solliciteer direct

Fitnessapparaat TUF wear Vechtsport Bokszak
Geen afbeelding beschikbaar