Vision Fitness AR 700 Roeitrainer Gratis montage

Wie het trainen op een roeitrainer in de sportschool gewend is kan zich vaak maar moeilijk tevreden stellen met de vaak mindere kwaliteit van de goedkopere thuistoestellen. Gelukkig is er vanaf nu een zeer interessante oplossing voor dit probleem! De Vision AR700 lucht/magnetische roeitrainer biedt namelijk absolute topkwaliteit, een ongeƫvenaarde roeibeleving en ongekende mogelijkheden tegen een zeer gunstige prijs.
Bij de ontwikkeling van de Vision AR700 roeitrainer is op de eerste plaats rekening gehouden met de natuurgetrouwe roeibeleving. De uitkomst is een roeitrainer met een dubbel weerstandssysteem. Mede hierdoor biedt de Vision AR700 u exact dezelfde roeibeleving en kwaliteit van de zware luchtroeiers uit de sportschool.
Hierbij zorgt het zware luchtsysteem voor de basisweerstand en de natuurgetrouwe roeibeleving. Het magneet systeem is er vervolgens voor extra trainingsweerstand. De trainingsweerstand wordt vervolgens geheel automatisch voor u geregeld door een unieke trainingscomputer met ongekende mogelijkheden.
Ook zijn er een aantal aandachtspunten die de hoogwaadige kwaliteit nog eens opderstrepen. Op de eerste plaats is er het hoge gewicht van de Vision AR700. Door toepasing van een extra zware frame constructe is dit een van de meest stabiele roeiers op de markt. Waar andere bekende roeiers bij intensief gebruik nogal eens beginnen te schuiven, staat de Vision AR700 als de spreekwoordelijke rots in de branding.

Verder wordt voor de aandrijving gebruik gemaakt van een hoogwaardige riem (autogordel materiaal), deze is niet alleen duurzamer dan een kettingaandrijving maar bovenal een stuk stiller. Een leuke extraatje is dat u de ventilatie van de luchtweerstand open en dicht kunt zetten. U zet deze bijvoorbeeld open in de zomer wanneer het erg warm is en dicht in de koude wintermaanden.
Specificaties:
LCD-display watt, maximale prestatie, tijdmeting, roeislagen, slagfrequentie, totale afstand, energieverbruik, polsmeting,tijd, roeislagen, energieverbruik, slagfrequentie, 500 meter tijd Ergonomisch gedraaide voetplaten met beweegbare hielondersteuning Snel opklapbaar Volledige bewegingsuitslag, ook voor lange personen Hoogwaardig aluminium frame constructie Handmatige training met of zonder ingave 12 trainingsniveaus 3 Trainingsprogramma's Magneet en lucht weerstand Verlengde rails voor een nog betere en realistische beweging Aangenaam en rustig lopende zit (kogelgelagerd) Beweegbare voetsteunen met riemen Transportrollen aan voorzijde Verstelbare luchtkoeling Opstelmaten: (L) 269 cm x (B) 51 cm x (H) 102 cm Maximaal belastbaar tot 160 kg 2 jaar garantie aan huis

€ 1345.00

Solliciteer direct

Fitnessapparaat Vision Fitness Fitnessapparatuur Roeitrainer
Geen afbeelding beschikbaar