Horlogeband NATO UH 15 Leder Blauw 22mm

Originele NATO UH-15 Leder Blauw 22mm horlogebandDit originele horlogebandje van NATO is geschikt voor het horlogemodel UH-15. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 22mm breed, het middenstuk van de band is 22mm breed. Deze horlogeband heeft een rechte bandaanzet. Dit houdt in dat de horlogeband ook op andere horlogemodellen (van hetzelfde merk of andere merken) past, mits de breedte van de bandaanzet hetzelfde is en het ook een rechte bandaanzet betreft. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 9.95

Solliciteer direct

Horloge bandjes Universele horlogebanden NATO horlogebanden
Geen afbeelding beschikbaar
 

Horlogeband NATO UH14 Leder Bruin 22mm

Originele NATO UH14 Leder Bruin 22mm horlogebandDit originele horlogebandje van NATO is geschikt voor het horlogemodel UH14. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 22mm breed, het middenstuk van de band is 22mm breed. Deze horlogeband heeft een rechte bandaanzet. Dit houdt in dat de horlogeband ook op andere horlogemodellen (van hetzelfde merk of andere merken) past, mits de breedte van de bandaanzet hetzelfde is en het ook een rechte bandaanzet betreft. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 20.94

Solliciteer direct

Horloge bandjes Universele horlogebanden NATO horlogebanden
Geen afbeelding beschikbaar
 

Horlogeband NATO UH13 Leder Zwart 22mm

Originele NATO UH13 Leder Zwart 22mm horlogebandDit originele horlogebandje van NATO is geschikt voor het horlogemodel UH13. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 22mm breed, het middenstuk van de band is 22mm breed. Deze horlogeband heeft een rechte bandaanzet. Dit houdt in dat de horlogeband ook op andere horlogemodellen (van hetzelfde merk of andere merken) past, mits de breedte van de bandaanzet hetzelfde is en het ook een rechte bandaanzet betreft. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 20.95

Solliciteer direct

Horloge bandjes Universele horlogebanden NATO horlogebanden
Geen afbeelding beschikbaar