Broodbakmachine

Met deze broodbakmachine heb je een volledig automatische bereiding van het mengen, kneden, rijzen en bakken van brood. Ideaal voor het bereiden van wit- en volkoren brood, zoete broden, cake, pasta- en pizzadeeg en glutenvrije recepten, maar ook jam en yoghurt. De machine is voorzien van een glazen zichtvenster zodat je de bereiding van het brood kunt volgen. Het apparaat heeft een timer die voor maximaal 15 uur van te voren instelbaar is en een warmhoudfunctie van 1 uur. Met 16 programma's waarvan 1 een snelprogramma van 80 minuten. Geschikt voor broden van 1000, 1250 en 1500 g. De deeghaak en bakvorm zijn voorzien van een anti-aanbaklaag waardoor het deeg en de broden eenvoudig te verwijderen zijn. Technische specificaties. Vermogen: 850. W (verwarmen), 100. W (motor). Toebehoren. Inclusief: 1x maatbeker, 1x maatlepel, 1x deeghaakverwijderaar, 1 receptenboekje. Afmetingen 27 x 29 x 41 cmKabellengte: 150 cm. Gewicht 5,3 kg. Handleiding . Bak eenvoudig je eigen brood, stop de ingrediënten in de machine, kies het juiste programma en het apparaat doet de rest!

€ 44.99

Solliciteer direct

Lidl Keukenapparatuur Ovens
Geen afbeelding beschikbaar
 

UNOLD Broodbakmachine 68125

Deze broodbakmachine met. RVS behuizing zorgt voor een volledig automatische bereiding van het mengen, kneden, rijzen en bakken van deeg. Ideaal voor het bereiden van wit- en volkoren brood in een van de 12 programma's - alle programma's zijn geschikt voor glutenvrij brood. Inclusief programma voor marmelade of jam voor de juiste spread. De programma's kunnen tot 13 uur worden voorgeprogrammeerd via de tijdkeuzeknop. De bruiningsgraad is individueel selecteerbaar. Met. LCD-display en touch panel, antislipvoetjes, tandriemaandrijving, whitford keramisch gecoate bakvorm en kneder. Toebehoren. Vermogen: 410-490. W. Afmetingen 29 x 23 x 25 cm (l x b x h). Gewicht 5 kg. Ideaal om je eigen brood mee te bakken!

€ 59.99

Solliciteer direct

Lidl Keukenapparatuur Ovens
Geen afbeelding beschikbaar
 

Grill bakautomaat

Deze grill-/bakautomaat heeft een inhoud van 29 liter, 5 verschillende grill-/gaarcombinaties, een draaiende grillspies en 2 inschuifniveau's. De grill-/bakautomaat is gemaakt van. RVS en heeft een venster van dubbelglas. De automaat is geschikt voor bakvormen tot Ø30 cm, heeft een 120-minuten tijdschakelaar en een traploze temperatuurregeling van 70-230 °C. Inclusief grillrooster, bakplaat met anti-aanbaklaag, 2 tangen en grillspies. Technische specificaties 1400 - 1650. W. Aansluiting(en). Netstroom. Afmetingen 47 x 29,6 x 39,7 cm (l x b x h). Gewicht 8,1 kg. Handleiding . Grill en bak zoveel als je wilt met deze grill-/bakoven

€ 59.99

Solliciteer direct

Lidl Keukenapparatuur Ovens
Geen afbeelding beschikbaar